2017 m. sausio 13 d., penktadienis

Kraujo donoryste atlygis

Kraujo donoryste atlygis Nors yra žmonių, galvojančių, kad atlygintina kraujo donorystė naikinama dėl. Pasak Santariškių klinikų Kraujo centro direktorės, donorystė – jautri tema. LAUKIAMI VISI NEATLYGINTINI KRAUJO DONORAI.

Kraujo donoryste atlygis
Vienas pagrindinių savanoriškos neatlygintinos kraujo donorystės skatinimo motyvų yra. Tarp kitų dažniau minimų faktorių reikėtų išskirti finansinį atlygį, naudą. Kas kartą atvažiavus, filialo medikus ir kraujo duoti atėjusius pasvaliečius Už duotą kraują donorai atlygio neprašo aplanko ligoninės vyr. Paskutiniu metu šiek tiek seku naujienas ir diskusijas apie kraujo donorystę ir vis pastebiu, kad prie kiekvieno tokio įrašo beveik visada galima.


Kraujo donoryste atlygis
VšĮ Nacionalinis kraujo centras - tai didžiausia kraujo donorystės įstaiga Lietuvoje, aprūpinanti kraujo komponentais beveik visas Lietuvos ligonines. Neatlygintinos kraujo donorystės propagavimo 2016–2020 metų. Pasisakyk forume pats ir sužinok kitų nuomonę. Kraujo davimo nauda sveikatai skatina 9,5 proc. Sutikę aukoti kraujo be atlygio žmonės negali būti tikri, ar jų organizme. Visi straipsniai ir video su žyme kraujo donorystė. Ekspertai: kai kurie donorai kraujo yra davę šimtą kartų. Anot Nacionalinio kraujo centro specialistės J. Vaidelienės, atlygis už donorystę labiausiai motyvuoja bedarbius.


Kraujo donoryste atlygis
Gyvenu uzsienyje,ar tikslinga pasirasyti donoryste Lietuvoje? Kaip manote ar eina ten normalus zmones, ar kokie asocialus? Birželio 14 diena paskelbta Pasauline kraujo donorų diena. Atlygis nesvarbus Kaunietis Žilvinas Neliubšis pirmą kartą kraujo davė 1996 m. Savanoris donoras – tai asmuo, kuris duoda kraujo, plazmos arba forminių elementų savo noru, negaudamas už tai atlygio pinigais ar kita materialine forma.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...