2017 m. sausio 22 d., sekmadienis

Krepsinio bilietai vilnius

Krepsinio bilietai vilnius Vilnius LIETUVOS RYTO krepšinio arena. Lietuvos ryto“ žaidėjai apsilankė krepšinio mokyklose. Vytautas; Radiocentras; Delfi; Valiunas Ellex; Paysera; LRT; Enerstena.

Krepsinio bilietai vilnius
A 2017-03-14 Džordana Butkutė išdavė su kokiu krepšininku vėl norėtų. Informacija abonementų kortelių savininkams! Kauną ir Amerikos žemyno čempionę Venesuelą į Vilnių.


Panevėžyje – krepšinio rungtynių pristatymas, kokio Lietuvoje dar nebuvo.

Krepsinio bilietai vilnius
Sveiki atvykę į mūsų bilietų pardavimo sistemą! Pasinaudoję kiek laisvesniu tvarkaraščiu, Utenos „Juventus“ krepšininkai antradienį surengė dar vienerias šventines rungtynes. Du bilietai i Europos krepsinio cempionata. Sveiki, lietuvisko krepsinio myletojai:) Turiu 2 bilietus i Europos krepsinio cempionato rungtynes. Nemokami parduodamų bilietų į renginius skelbimai. Bilietai į Improvizacijos teatrą "Kitas Kampas". Jau rytoj brangs bilietai į „KIDY tour – Karaliaus Mindaugo taurės“ turnyrą.


Tirpsta bilietai į kontrolines vyrų krepšinio rinktinės rungtynes. Vilniaus bei Kauno, bet ir krepšinio.

Krepsinio bilietai vilnius
MKML-Mantinga” Kalėdinio krepšinio turnyro 3×3 18- grupės. Dėl bilietų į svarbiausias sezono kovas galėjo pakovoti ir „Silpnesiųjų“. Susidomėjimas Lietuvoje vyksiančiu Europos krepšinio čempionatu. Pastebime, jog šiemet žmonės bilietus į draugiškas krepšinio rinktinės.


Puiki galimybė aplankyti dėl krepšinio pamišusią šalį, kaip ir Lietuva! Vykstate iš Kauno į Klaipėdą, Palangą, Vilnių ar atgal? Informuojame, kad Europos vyrų krepšinio čempionato metu sostinėje keisis viešojo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...