2017 m. sausio 1 d., sekmadienis

Kudikio bateliu mezgimas

Kudikio bateliu mezgimas Aprašymas – iš buvusio rankdarbių konkurso, tik norėjau, kad batuko mezgimas būtų aiškesnis. Išmokime suprasti kūdikio kūno kalbą. Batelių mezgimas susideda iš 4 dalių: 1.

Kudikio bateliu mezgimas
Mezgimo schemos kūdikių drabužiams - 194 p. Kojinės mezgimas vaizdžiai (su vaizdo pamokėlėmis) mano puslapyje:Kojinytės, batukai - vaikams ir suaugusiems50 žin. Kojnytės, batukai - vaikams ir suaugusiems50 žin. Qqp_AhG2Ou82016-01-26 - Įkėlė Nėrinių kraitėKaip megzti horizontalias akis - Duration: 2:13.
Kudikio bateliu mezgimas
Nauja siuvimo technologija, kuri neleidžia batams plyšti, taip pat skirta lengvam batų lankstumui.


Kategorijos: Rankdarbių konkursas "Megztos idėjos", Mezgimas. O norinčias išmokti mezgimo, nėrimo, siuvinėjimo, kviečiame į Mamų studijos užsiėmimus. Siųskite mezginių, nėrinių ir kitokių rankdarbių. Aprašymai, Batukų aprašymas, Kojinytės, Mezgimas, Vaikams. Gal yra kumstinu pirstinyciu,mezgimo schemute arba aprasymas? Toliau mezgame 8 eiles lygiuoju mezgimu (1.5-2 cm).


Siūlės tik rankovių vidinėje pusėje, visur kitur - ištisinis mezgimas.

Kudikio bateliu mezgimas
Apranga, avalynė: Batukai, kojinytės. Spalva: Prekės siuntimo sąlygos: Siunčiamas Lietuvoje registruota pašto siunta. Labai mielų batelių kūdikiui paprastas ir aiškus aprašymas anglų kalba. Nemokamos mezgimo, nėrimo, siuvinėjimo ar kitos. Buvo kazkur ikeltas mezgimo rastas lyg ir eglute tokei zydrais ar elektrineis siuliukais padekit rasti.


Klasikinės naujagimio kepurės su raišteliais mezgimo aprašymas. Aistra mezgimui: Mezgimas virbalais - Kojinytės kūdikiui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...