2017 m. sausio 4 d., trečiadienis

Kur yra kryzkaulis

Kur yra kryzkaulis Per kryžkaulio jungtis su dubenkauliu viršutinės kūno dalies masė pasiskirsto apatinėms galūnėms. Kaulas įeina į užpakalinę dubens sieną, yra į priekį. Suaugę stuburgalio slanksteliai yra praradę tipišką slankstelio formą.

Kur yra kryzkaulis
Suaugusio žmogaus kauluose yra raudonieji ir geltonieji kaulų čiulpai. Pastarieji yra suaugę į vieną kaulą – kryžkaulį. Panagrinekime placiau sia tema, kam yra teke susidurti. Stebuklingų” taškų yra ir ant liežuvio arba nosies, galima surasti tašką, atsakingą.


Kur yra kryzkaulis
Sveikos, kelios savaites skauda kryzkauli, bet skauda tik sedint. Kryžkaulis – vientisas kaulas, kuriame yra daug duobučių. Kryžmens skausmas (sakralgija) – tai skausmas kryžkaulio. Jei yra sakroileitas, bet su psoriaze (žvyneline) - tai psoriazinis artritas, taip. Stuburas yra labai sudėtinga struktūra, kurios svarbiausios funkcijos – apsaugoti nugaros smegenis, išlaikyti vertikalią kūno padėtį ir perduoti apkrovą nuo. Skausmas kryžkaulio, gydytojai nori skambinti hieralgia. Krūtininiai ir kryžkaulio slanksteliai išsigaubę atgal, tai vadinama kifoze. Apstulbau išgirdusi, kad man yra lūžę dubens kaulai – gaktikaulis iš abiejų pusių, kryžkaulis, yra ir dešinės pusės klubikaulio sparno lūžis.


Pusiaujo srityje yra patys stipriausi, platūs stuburo slanksteliai.

Kur yra kryzkaulis
Psichologinės stuburgalio problemos tos pačios kaip ir kryžkaulio srities:. Diskai yra pagrindinė stuburo judėjimo ašis, kurioje sąveikauja mažieji slankstelių. Dažniausiai ligos pradžioje abipus pažeidžiami kryžkaulio-klubo sąnariai ir. HLA B27, giminėje yra sergančių Bechterevo liga. Daugelis kryžkaulio-uodegikaulio auglių yra solidūs arba mišrūs.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...