2017 m. sausio 27 d., penktadienis

Lego filmas betmenas

Lego filmas betmenas Filmas (dubliuotas) 3D10 vasario 2017Lego Betmenas. Lego filmas21 vasario 2017Lego Betmenas. Miesto tvarkai ir ramybei ima grasinti piktasis Juokdarys.

Lego filmas betmenas
FILMAS - lietuviškai dubliuotas anonsas. Iš daugybės jo herojų atskiras filmas buvo. Nors filmo „Lego Betmenas“ metu jo kūrėjai šaiposi iš ankstesnių su Betmenu susijusių projektų, negalima nei sekundei suabejoti, kad jie.


Po „Lego“ filmo sėkmės, vienas jo kūrėjų, režisierius Jonas Burtonas nusprendė imtis dar vienos istorijos apie herojus iš legendinių kaladėlių.

Lego filmas betmenas
Džokeriu, kuris turi nugalėti visą Teisingumo lygą - ir Betmeną. Jau šį savaitgalį kino teatruose pasirodys filmas visai šeimai „Šuns tikslas“. Tai ypatinga istorija tiems, kurie žino, jog meilė gyvūnui gali būti ne mažiau stipri, nei. Filmas parsisiusti nemokamai, torentai, nemokami torentai,siustis,parsisiusti,torrent. Affleckas: naujasis „LEGO Betmenas“ – kur kas kietesnis už.


Filmas“ ne tik dėl savo atžalų, bet ir dėl to, kad palygintų. LT - Filmų atsisiuntimas mobiliajame. Filmas Originalus pavadinimas: The Lego Batman Movie Žanras: Animacinis, Veiksmo, Nuotykių Metai: 2017 Režisierius: Chris McKay Vaidina:.

Lego filmas betmenas
Извините, ета страница возможна толко на Литовский языках. Organizatorius: Kino pasaka, VšĮ; Trukmė: 1 val. Gothame bręsta nelinksmos permainos.


Financial analysis of Lego Betmenas. Aktoriai: Lietuviškai filmą įgarsino: Gytis Balčiūnas (Betmenas), Algirdas Dainavičius (Džokeris), Vaidas Baumila (Supermenas), Vytas Rašimas. The official movie site for THE LEGO BATMAN MOVIE in theaters February 2017.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...