2017 m. sausio 29 d., sekmadienis

Lego filmas lietuviskai

Lego filmas lietuviskai Pirmasis anonsas animacinės nuotykių. LEGO filmas - premjera Lietuvoje 2014 m. Lego filmas online, lietuvių kalba, IMDB įvertinimas 7,9.

Lego filmas lietuviskai
Lietuviškai filmą įgarsino: Gytis Balčiūnas (Betmenas), Dainius. Pastarieji animaciniai filmai, kurie buvo dubliuoti lietuviškai, buvo tikra kankynė. Filmas anglų kalba, su lietuviškais subtitrais. Iš daugybės jo herojų atskiras filmas buvo.


Lego filmas lietuviskai
Lego Filmas Lietuvikai By Airidas Jankauskas - Holidaychaser. Olivia has just moved to Heartlake City. Jau šį savaitgalį kino teatruose pasirodys filmas visai šeimai „Šuns tikslas“. Tai ypatinga istorija tiems, kurie žino, jog meilė gyvūnui gali būti ne mažiau stipri, nei. Filmas (The Lego Batman Movie) (2017) online lietuviškai. Nuotaikinga lietuviškai įgarsinta animacinė juosta „Gandrų siuntų. TV3, TV6, TV8 laidas, serialus ir filmus nemokamai. Naujausias tokio tipo filmas pasiekė kino teatrus ir tai yra „Pikseliai“.


Komiksas pasakoja apie įprastą žmogus, kuris dirbo ir įsteigtas tikimybė tapo.

Lego filmas lietuviskai
Filmas dubliuotas lietuviškai, o prie būrio aktorių, padovanojusių savo. Filmas „Atkirtis“ pasakoja apie 19-metį Andrew Neimaną, kuris studijuoja geriausioje JAV muzikos. Lego Nindžago – amerikiečių ir danų animacinis serialas. Komedijos, Animaciniai Filmai, Šeimos. Tai - pirmasis filmas apie Pūkuotuką ir Co. The Builder - "The LEGO Movie" Promotion. Info » Video » Filmai online » Sostų žaidimas (1 sezonas) (Game Of Thrones Season 1).


Yra tūkstančiai būdų ir galimybių, ką galite padaryti iš šių kaladėlių. Filmas The Lego Batman Movie 2017 Online ziureti lietuviu kalba. Po „Lego“ filmo sėkmės, vienas jo kūrėjų, režisierius Jonas Burtonas nusprendė imtis dar vienos istorijos apie herojus iš legendinių kaladėlių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...