2017 m. sausio 10 d., antradienis

Lietuviu dizaineriu papuosalai

Lietuviu dizaineriu papuosalai Baltas Miškas, tai jauki vieta atrasti šviežiausią Baltijos šalių madą. Rinkitės iš daugiau nei 100 jaunų dizainerių darbų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos ir ne tik. Mylime savo skaitytojus, Lietuvos kūrėjus ir labai tikimės, kad pasieksime ir dar.

Lietuviu dizaineriu papuosalai
Agnė Kuzmickaitė yra viena iš garsiausių savo šalies jaunosios kartos mados dizainerių. Ji intensyviai dirba tiek mados, tiek ir teatro sferoje – yra sukūrusi. Atsinaujinusiame „butike“ – dizainerių kolekcijų perliukai. Vestuves vestuvine suknele lietuviu dizaineriai vestuviniai papuosalai vestuvinė.


Lietuviu dizaineriu papuosalai
MARCH – tai inovatyvių dizaino produktų studija, 2012 m. Kristina Kruopienytė - viena stipriausių ir brandžiausių jaunųjų lietuvių dizainerių. Elvyra Design - rankų darbo papuošalai ir aksesuarai. Vienetiniai mano rankų darbo aksesuarai ir. Registruokitės dabar, kad gautumėte prieigą prie išskirtinio turinio. MADOS KANDYJE Kamilė pateikia brandžią paraišką į mados dizainerių gretas. Pasidžiaukime originaliais Karolinos papuošalais drauge!


Sutikdami paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Visi žinome, jog drabužiai bei papuošalai puošia.

Lietuviu dizaineriu papuosalai
Vieta, kurioje eksponuojami išskirtiniai, vienetiniai ir mažo tiražo autoriniai papuošalai. Tai erdvė kur susitinka konceptualūs, talentingi ir idėjomis stebinantys. Madingiausi papuošalai nuotrauka, foto. Bene didžiausia dizainerių pasiūlyta šio sezono išmonė - aplink kaklą segamų koljė pasirinkimas: iš. Garsiausių dizainerių ir pasaulio gamintojų firminiai drabužiai, apranga, avalynė, aksesuarai moterims - naujausios kolekcijos ir išskirtiniai.


Originalūs, ekscentriški, jaunųjų Europos dizainerių sukurti 100% rankų darbo papuošalai moterims ir vyrams: auskarai, žiedai, apyrankės, kaklo papuošalai. Keturi papuošalai sukurti specialiai labdaros vakarui bei parduoti. Elvyra desing“ papuošalai, bet ir daugybė kitų meno kūrinių. Viena iš daugiausiai nuotakų dėmesio sulaukiančių dizainerių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...