2017 m. sausio 28 d., šeštadienis

Logotipai ant drabuziu

Logotipai ant drabuziu Logo spauda ant drabužių, Logo silkografija, logo siuvinejimas, Logo ant. Logotipų perkėlimas ant darbo grabužių, sportinės aprangos, nuotraukų perkėlimas ant marškinėlių. Spauda ant drabužių - efektyvus reklamos būdas.

Logotipai ant drabuziu
Logotipas ar užrašas su įmonės pavadinimu ant darbuotojų aprangos - tai ne tik išskirtinumo. Sportinių aprangų numeravimas, logotipai, skaičiai, vardai, užrašai. Nestandartinių dydžių drabužiai, marškinėliai.


Numeriai, užrašai, logotipai, emblemos ant sportinės aprangos, darbo drabužių, uniformų, marškinėlių, skėčių, rankinių, striukių.

Logotipai ant drabuziu
Logotipu siuvinejimas, spauda ant rubu, pigus siuvinejimas, Logotipas ar įmonės pavadinimas ant darbuotojų aprangos. Tai grafiniai užrašai bei vaizdai, fotovaizdai, logotipai, numeriai ir t. Marškinėliai – vienas populiariausių ir universaliausių drabužių. Patogūs marškinėliai su logotipu ar šūkiu – tai sumani reklamos priemonė. Susikurk pats" skiltyje žemiau pasirinkto produkto rodoma kaina yra be spaudos. Produktų kaina su spauda skaičiuojasi pagal formulę: produktas + spauda.


Esame įmonė užsiimanti spaudų-logotipų dėjimų ant marškinėlių, marškinių, sporto rūbų, liemenių, striukių, kuprinių. Dažniausiai ši technologija yra naudojama logotipų bei vaizdų perkėlimui. Užrašai ir logotipai ant drabužių ir marškinėlių.

Logotipai ant drabuziu
Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Logotipai ant marškinėlių Lietuvoje, įmonių paieška Info. DELFI - „Nebūtina nešiotis atitinkamu logotipu paženklinto. Reklamos agentūra Brandworks teikia logotipų kūrimo, firminio stiliaus ir kitas. Decolte“ logotipo sukūrimas drabužių bei aksesuarų parduotuvei.


Užduotis: Sukurti logotipą rūbų bei aksesuarų parduotuvei. Tai galimybė užsisakyti pageidaujamą logotipą ant darbo drabužių. Siuvinėjimas ant kepurių, kepuraičių.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...