2017 m. sausio 16 d., pirmadienis

Maltos mesos patiekalai su nuotraukomis

Maltos mesos patiekalai su nuotraukomis Kai nori kažko lengvo, panašaus į čanachus, bet neturi jiems skirtų indelių, randi išeitį. Mažąjam šeimos vyrukui jo mėgstamos morkos kartu, o visiem didesniems - šviežių morkų salotos. Sekmadienio pietums – orkaitėje keptas žvėrienos kumpis.

Maltos mesos patiekalai su nuotraukomis
Kai lietingi ir tamsūs vakarai, kai temsta anksčiau taip ir norisi skanios, sočios vakarienės. Kepu kijevo kotletukus orkaiteje, jei puode isvirtas bulves sudeciau ant kotletuku ar. Kad pietus vavyks tai tikrai, o ar skaniai gausis, tai jau skonio reikalas. Pietūs - vištienos krūtinėlė ir bulvytės su priskoniais keptos orkaitėje.
Maltos mesos patiekalai su nuotraukomis
Orkaitėje kepta žuvis – vienas dažnesnių patiekalų, tinkamų Kalėdų stalui.


Jei savo simpatijas skiriate lašišai, verta išbandyti citrinų žievelėmis, muskatu ir. Tai gali būti ir kaip garnyras prie pagrindinio patiekalo, ir kaip atskiras valgis. Virti lešiai su indiškais prieskoniais ir kmynais, rauginti agurkai. Orkaitės patiekalų receptai, patiekalai į orkaitę, kaip naudotis orkaite. Išsitraukite seniai pamirštą troškintuvą, nes jis leis jums paruošti gardžius pietus be didelių pastangų. Tereikia supjaustyti šaldytuve turimus. Pietums - orkaitėje kepta vištiena su grybų padažu. Jokių ilgų marinavimų, viską paruošite viename inde - kas gali būti.


Maltos mesos patiekalai su nuotraukomis
Tuo pat metu įkaitiname orkaitę iki 200 C, dedame visą keptuvę tiesiai į orkaitę ir kepame apie 10 min. Uždengti viską folija ir kepti orkaitėje 200 C apie 50 min. Aciu uz saunu receptuka, kuris paivairino kasdieninius pietus :))). Pavasariškai gardūs ir lengvi lašišos šašlykiukai, kuriuos pamėgs visa šeima! Paieškos rezultatai - greiti pietus orkaiteje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...