2017 m. sausio 27 d., penktadienis

Naudotos virtuvines spinteles kaune

Naudotos virtuvines spinteles kaune Artenova (maišytuvas kartu) ir valgomojo komplektą New Starter, naudota apie 6 mėn. Parduodu naudotas virtuvines spinteles iš komplekto"Smolensk". Parduodu virtuvės spintelių komplektą Junona Line su kriaukle Artenova.

Naudotos virtuvines spinteles kaune
Parduodu mažai naudotas kabinamas virtuvines spinteles, kadangi keičiame baldus ir jai nebelieka. Parduodu tik ąžuolinių spintelių durelių, vokiečių gamybos virtuvės komplektą. Baldus į Kauną pristatome NEMOKAMAI, vežame ir į kitus miestus, reikia sumokėti tik už kurą ir kelių mokestį. Jūsų svajonių virtuvės baldai už ypač gerą kainą.


Naudotos virtuvines spinteles kaune
Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Nauji ir naudoti virtuvės baldai: komplektai, virtuviniai stalai, spintelės. Parduodų naudota virtuvinės spintelės 1 pastatoma aukštis 85cm x 60cm x 60cm (tinka po kriaukle)su stalviršiu 3 pakabinamos 30cm x. Kaunas, Klaipėda, Marijampolė, Panevėžys, Šiauliai, Vilnius, Akmenė, Alytus, Anykščiai, Birštonas, Biržai, Druskininkai, Elektrėnai, Gargždai, Ignalina, Jonava. Miegamojo lovos (2vnt) 2x0,88m, spintelės (2vnt). Siūlo VIRTUVĖS BALDAI GAMINTOJO KAINOMIS. Naudotus baldus: lenkišką virtuvės komplektą, rumunišką salono kietąją dalį.
Naudotos virtuvines spinteles kaune
Yra 2vnt pakabinamų ir 1 vnt pastatoma.


Komplektacija ir išmatavimai: - 1 pastatoma spintelė su stalčiais 95x78. Parduodamos natūralaus medžio 4 virtuvinės spintelės. Minkštus kampus, komplektus, sofas-lovas, miegamojo, virtuvės, prieškambario, svetainės ir kitus baldus galite įsigyti iš karto vietoje, nereikia laukti. Spintos - baldas rūbams batams ir kitiems daiktams susidėti. Virtuvinis komplektas MORENO 240; 7. Ar šis skelbimas (produktas, paslauga) buvo Jums naudingas? Gitana Sutiashvili laba diena jau nebeturite sitos spintos. PARDUODU BALDUS su N U O L A I D O M I S (Kaunas). Internetinė prekyba knygomis, muzika, žaidimais, kosmetika, parfumerija, apranga, buitine ir kompiuterine technika.


Individualaus virtuvės baldų komplekto kaina: 630 EUR – metras.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...