2017 m. sausio 10 d., antradienis

Odiniu striukiu siuvimas vilniuje

Odiniu striukiu siuvimas vilniuje Odinių ir kitų drabužių taisymas, siuvimas valymas. Jau nuo 2005 metų veikiantis odinių rūbų siuvimo salonas. Profesionalus kailinių ir odinių drabužių siuvimas, taisymas ir persiuvimas.

Odiniu striukiu siuvimas vilniuje
Keičiame užtrauktukus ,kabliukus, pamušalus, taisome odinių striukių įplyšimus, restauruo. Odines kelnes, liemenes, švarkus, striukes. Kelnių, sijonų, švarkų, striukių, paltų ir kitų drabužių trumpinimas, ilginimas, siaurinimas, platinimas.


Jeigu Jums reikalinga odinių drabužių taisymo paslauga - pateikite savo skelbimą, gaukite pasiūlymus ir išsirinkite geriausią!

Odiniu striukiu siuvimas vilniuje
Veiklos sritys: apranga, drabužiai; siuvimas, medžiagos. Dizainerio Giedriaus Šarkausko drabužių siuvimo. Kailinių iš natūralaus kailio ir odos gaminių (drabužių) siuvimas pagal individualius užsakymus. Gal galite patarti, kur tai galima padaryti Vilniuje ar Kaune. Vilnius, odinių rankinių siuvimas iš odos. Odinių drabužių taisymas Vilniuje, įmonių paieška Info.


Odininkė Vilniuje, Odininkas Vilniuje. Kontaktai, atsiliepimai, nuotraukos, darbo laikas ir daugiau. Drabužių taisymas: tekstilės (trikotažo), džinsų, odinių, kailinių drabužių (storas, plonas kailis) taisymas.

Odiniu striukiu siuvimas vilniuje
Siuvimo ir konstravimo darbo patirtis 2 m. Drabužių ir galanterijos modeliavimas, konstravimas, siuvimas. Odiniai švarkai, odiniai svarkai, odinės striukės, odines striukes,odiniai rūbai. Didelių dydžių moteriškų drabužių siuvimas ir pardavimas. Odinių rūbų ir kailių siuvimas, modeliavimas, taisymas.


Liemenes, striukes ir odines kelnes geriausiai pasiuva Kestas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...