2017 m. sausio 29 d., sekmadienis

Oskaras korsunovas hamletas

Oskaras korsunovas hamletas Dviejų dalių spektaklis asaulinė premjera – 2008 m. Hamleto" kūrybinės grupės susitikimas su žiūrovais po spektaklio, rodyto OKT 15 metų festivalyje. Interpretacija: Ilgai brandintą ir ištisus metus repetuotą Oskaro Koršunovo „Hamletą“ dar praėjusiais metais jau matė Norvegijos, Graikijos ir galiausiai Lietuvos.

Oskaras korsunovas hamletas
Manau, jog mano autentiškas susitikimas su Oskaro Koršunovo. Prieš susirenkant publikai aktoriai jau sėdi scenoje – taip yra ir „Hamlete“. Kaino ir Abelio tema, kaip įvardija. Hamletas“ pripažintas geriausiu spektaklio dramaturgijos.


Oskaras korsunovas hamletas
Nori pirkti, parduoti, nuomoti, dovanoti? Taigi, apsilankėme Koršunovo „Hamlete“. Savaitgalį Lenkijoje pasibaigusio 14-ojo tarptautinio Šekspyro festivalio žiūrovai turėjo progą pamatyti Oskaro Koršunovo "Hamletą" pagal. Likus 2 valandoms iki "Hamleto" MITsp - Mostra Internacional de Teatro. William Shakespeare: HAMLET March 27. Hamletas aktoriams sako: vaidinkite lyg prieš veidrodį. Spektaklio recenzija: "Hamletas". Kviečiame Jus praleisti intelektualų ir įdomų vakarą su Oskaro Koršunovo teatru.


Vienu geriausių Lietuvos teatrų pripažįstamas OKT sukūrė tvirtą repertuarą.

Oskaras korsunovas hamletas
Oskaras Koršunovas tapo žinomas, kai 1990 m. XX - 2004 TEATRAS MENO FORTAS už spektaklį V. Režisierius Eimuntas Nekrošius. Tai ypač juntama paskutinėje trilogijoje: „Hamletas", „Dugne", „Žuvėdra". O šiaip kol kas iš matytų spektaklių verčiausi dėmesio - Koršunovo "Katedra" ir Jurašo "Balta.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...