2017 m. sausio 23 d., pirmadienis

Padėkos žodžiai už užuojautą

Padėkos žodžiai už užuojautą Ketvirtadienis, 2014 kovo 06 16:21; šrifto dydis. Stasiui Šeštauskui, pajutome didžiulę daugybės žmonių užuojautą ir pagalbą. Nuoširdžius padėkos žodžius norime tarti VšĮ ,,Mano Gargždai" kolektyvui ir jo.

Padėkos žodžiai už užuojautą
Nuoširdžiai dėkoju Jums visiems už nuoširdžią užuojautą, paramą ir buvimą šalia, palydint vyrą ir tėvą Augustą Tamaliūną į paskutinę kelionę. LSDP nariams ir jos pirmininkui Algirdui Butkevičiui, kuris tiek gerų ir šiltų žodžių mums skyrė apie Tėvelį. Už nuoširdžius užuojautos žodžius, moralinę ir materialinę pagalbą dėkojame. Padėka sunkią valandą užjautusiems ir padėjusiems.
Padėkos žodžiai už užuojautą
Labai ačiū už profesionalumą , supratingumą visos paslaugos vienoje vietoje , niekur.


Mes visi bejėgiai prieš lemtį ir mirtį, tačiau bent šia užuojauta norime. Dalijamės skausmu ir nuoširdžius užuojautos žodžius skiriame jo artimiesiems. Pirmiausia, norėčiau padėkoti visiems, kurie skambino, siuntė teksto ir elektronines žinutes, gėles ir maistą, ir nesuskaičiuojamas užuojautas dėl mano Tėčio. Didžiumoje užuojautų, kaip ir derėtų, žodis skalsus, santūrus. Nepareis, nesugrįš, nepabels į duris, Nors iš skausmo ir plyštų širdis. Amžinybėj tylioj jis ilsėsis ramiai, Tik sapne kai kada aplankys. Pareikšk užuojautą tinkamai parinkęs nuoširdžius užuojautos žodžius.


Užuojautos bei nuoširdūs užuojautos žodžiai sunkią netekties valandą.

Padėkos žodžiai už užuojautą
Padėkos žodžiai - kaip mandagiai padėkoti. Patys gražiausi padėkos žodžiai mūsų Gargždų pašto darbuotojoms Zinai Špancerienei. Norėdami palaikyti, paguosti netektį išgyvenančius, žmonės jiems sako užuojautos žodžius. Užuojauta nėra ritualas, tai mūsų požiūris, reakcija į kitų patirtą. Norėtume, kad mūsų žodžiai būtų dideli, Kad sielvartą sušildytų, paguostų. Užuojautos, nelaimei, meilės, mirus, laidotuvėms, artimiesiems, našlėms.


Nebeišgirsit jau daugiau tėvelio balso, Tik paliks atminty jo žodžiai. Kada sunku ir nežinai, ką pasakyti, naudok šiuos užuojautos žodžius. Už velioniui parodytą pagarbą ir pagalbą,už paguodos žodžius ir buvimą šalia šią sunkią valandą. Juk priimtina pas mus reikšti užuojautą artimiesiems paspaudus ranką. Tačiau yra ir kitokia užuojauta - nuoširdi, reikalaujanti veiksmų, o ne sentimentų. Cveigo žodžiai tiksliai nusako žmonių reakcijos į svetimą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...