2017 m. sausio 2 d., pirmadienis

Pakaita suknele

Pakaita suknele Suknelė B372AKCO Šviesi violetinė. Audinys labai tamprus ir slidus, bet plonas. Ismatavimai neistempus: krutine 100cm, liemuo 89cm, klub. Pakaita suknele stilingai grazi ir idomi L dydis. Buvo užsidėta tik du kartus miela ir tobula juoda klasikinė suknelė. Puikios nesiglamžančios trikotažinės medžiagos, etiketėje nurodytas.


Užsisakiau pirmą kartą internetu suknelę, prieš tai skambinau į Pakaitą ir klausiau, ar tikrai yra mano norimos sukneles dydis, mane patikino, kad yra ir aš drąsiai. Aš visai neseniai atradau "Pakaita" drabužius, kurie man labai patinka smile. Turiu iš jų 5 sukneles ir tuniką smile. UAB "LTM Garments" Vilniuje siuva moteriškas kelnes, sijonus, sukneles. O pasidalinti noriu savo patirtimi perkant sukneles. Tik parsinešusi radau, kad gamintojas yra Pakaita.


Nauja tamsiai mėlyna su ryškia mėlyna spalva suknelė su pamušalu, storesnio trikotažo, XL, 27€. Kosmetikos bei buitinės chemijos pramonės produktai įvertinti parodos medaliais: Natūralus lūpų blizgesys su juodųjų. Bendrovė nusitaikė į automobilių gamintojus - "Pakaita" jau pradėjo. Kristina Tarasevičiūtė: su vilnos suknele nuotaka nesušaltų net. Lietuvių gamintojo suknelė, geros sudėties, malonios tamprios medžiagos ieško naujos. Matuojantis vestuvinę suknelę svarbios smulkmenos, kurios. Telefonas: +370-37-302831, +370-37-302822, El. Taip pat pamatysite sukneles daugiausiai gavusias like:)) Gariūnai.


AB „Pakaita“ gamina trikotažo gaminius visai šeimai ir gali pasiūlyti. Pagrindinės gaminamos produkcijos grupės yra: trikotažo medžiagos, trikotažo gaminiai, užuolaidos, portjeros. PAKAITA, AB -Trikotažo gaminiai, trikotažas. Tony bowls, vestuvinė suknelė, vakarinė suknelė, sukneliu nuoma, maggie sottero. Pašalinti iš palyginimo Palyginti prekes (0).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...