2017 m. sausio 11 d., trečiadienis

Palinkėjimai kolegai

Palinkėjimai kolegai Gimtadienio palinkėjimai bendradarbiui, bosui, kolegai. Ateinu ne tuščiomis — Pilnas dėmesio glėbys: Patarimams ir tiesoms, Pabarimams ir. Pasveikink savo artimą bet kokia proga.

Palinkėjimai kolegai
Aš linku, kad ryte atsikeltum su šypsena veide. Aš linkiu, kad saulė šviestų ir paukščiai čiulbėtų savo gražiąsias giesmeles visą dieną. Palinkėjimas kolegai, išeinantis kolega, išeinantis į politiką, naujas darbas. Nesvarbu, kokia proga, sveikint mylimus ir tau artimus žmones reikia visomis progomis visada!
Palinkėjimai kolegai
Norėčiau gėlę tau nuskinti, bet ji sušalus po ledu, norėčiau laimės palinkėti, bet aš pati jos neturiu.


Akis plačiai gyvenimui atvėrę Širdies šaukimo einat vedami. Sveikinimai tau brangiems žmonėms iš breto. Jaunystė Jums dar nuostabiausia žėri, O ateitis svajonėse vaiski. Jūsų verslo partneriui, kolegai ar klientui atsižvelgiant į Jūsų poreikius. Tad sveikinimas, skirtas bendradarbiui, greičiausiai netiks per mamos, tėčio ar. Anekdotai » Gražūs žodžiai » Linkėjimai » Nustebink draugus! Gal kas turit sveikinimu kolegai, bendradarbiui. Artėjant Kalėdoms, nepamirškite pasveikinti savo kolegų, boso, klientų, partnerių.


Palinkėjimai kolegai
Verslo kalėdinis sveikinimas - tai puiki proga padėkoti už tai, kad per šiuos. Gražiausi sveikinimai ir palinkėjimai visoms progoms. Jubiliejaus sveikinimai, gražūs žodžiai jubiliejaus proga 40, 50, 60. Teisėją išlydėjo gražiausi kolektyvo palinkėjimai ir ašaros. Rašau šį laišką ruošdamasis kelionei – kraudamasis paskutinius daiktus, spręsdamas opiausią klausimą – kokias knygas priglausti ir taip. Jau trečiąją jubiliejinę sukaktį Telšiuose dirbančių kolegų apsuptyje.


Bendradarbiams – jei Jūs įmonėje esate naujokas ir nežinote jos tradicijų – pasiklauskite kolegų. Kartais įmonės turi savitų papročius, pvz. Kiekvienas jūsų kolektyvo narys kažkuo ypatingas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...