2017 m. sausio 25 d., trečiadienis

Papuosalai duminis kvarcas

Papuosalai duminis kvarcas Senovės graikai tikėjo, jog dūminis kvarcas - tai suaugęs kalnų krištolas. Papuošalai ir mineralaijuvelyrinių dirbinių ekspozicija. Kaip žaibolaidis nuleidžia energijos išlydį, taip dūminis kvarcas gali padėti įžeminti.

Papuosalai duminis kvarcas
Mūsų parduotuvėje galite įsigyti šiuos papuošalus su dūminiu kvarcu:. Auksiniai papuošalai su turkiu, rasti senovės Egipto faraonų kapuose, ypač tarp. Jūs esate čia AKMENYS - DŪMINIS KVARCAS. Dūminis kvarcas – galingas talismanas, ginantis nuo pikto ir saugantis nuo.


Papuosalai duminis kvarcas
Sukurk Savo Individualų Papuošalą; Padovanok Nuostabią Dovaną. RANKŲ DARBO PAPUOŠALAI - silverstone. Apsaugo nuo nužiūrėjimo, burtų ir kerų;. Labradoritas, dūminis kvarcas, perlai, kristalai, biseris, sendintas metalas, juodinto sidabro užsegimai. Sustiprina psichinę energiją, padeda pasinerti į meditaciją. Kvarcas – tai stipriausias iš gydančiųjų akmenų. Duminis kvarcas , žaneitas, kristalai , oda.


Pirkdami papuošalus renkamės juos pagal tokius kriterijus kaip grožis, formas, spalvos. Derantis ziedas dydis reguliuojamas, idomus isskirtinis,stilingas su nat.

Papuosalai duminis kvarcas
Tad kviečiame Jus asmeniškai apsilankyti salone JG papuošalai ir išsirinkti labiausiai Jums. Baltai juodas kvarcas, 14x18mm, 1 vnt. Rutilo kvarco skalda, 1juosta ~44cm kvar018 2. Renkamą informaciją mes naudojame atpažindami Jus, kaip ankstesnį lankytoją ir rinkdami lankomumo. Dekoratyvinis laikrodukas – medalionas (veikiantis), žadeitas (dažytas), dūminis kvarcas, krištolas, sendinto žalvario ir vario sp.


Matiniai rožinio kvarco karoliukų gija, rožinės spalvos, 6 mm. Pakabukai - Rožinio kvarco pakabukai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...