2017 m. sausio 28 d., šeštadienis

Patarlės apie draugystę

Patarlės apie draugystę Lietuvių liaudies patarlės apie draugus. Posakiai apie draugus ir draugystę, posakiai apie tikrus ir netikrus draugus. Gražūs žodžiai apie draugystę, gražios mintys apie draugus.

Patarlės apie draugystę
Būti tikru draugu - reiškia pastebėti akyse dar nepasirodžiusią ašarą, o širdyje paslėptą žaizdą. Kur nėra visiško atvirumo, pasitikėjimo, ten nėra ir. Draugystė yra menas, bet tik labai nedaug žmonių gimsta su jos dovana. Kad pažintumei kitą, kaip ir siekiant.


Patarlės apie draugystę
Человек без друзей, что сокол без крыльев. Protingi, prasmingi žodžiai apie draugus ar draugystę. Draugystė ir neįkainojama, ir nuostabi: mes garbstome tą, kuris myli savo draugus, ir turėti daug draugų atrodo labai gražu, o kai kas net mano, kad būti geru. Geriausias būdas išlaikyti draugystę – dalytis mintimis apie savo darbus. Draugystė veža“: patarlė nemeluoja – tikrą draugą bėdoje pažinsi 4013. Tomas Grainys, Rinatas Chairulinas DELFI TV. The page you trying to reach does not exist, or has been moved.


Please use the menus or the search box to find what you are. Neeikvok laiko žmogui, kuris netrokšta praleisti jo su tavimi.

Patarlės apie draugystę
Verčiau malonūs žodžiai ir atleidimas nei išmalda, slepiant skriaudą. Daina draugus gimdo, daina priešus tildo. Dainuok dainelę, kol turi jauną širdelę. Daktaras ligonį žiūri, bet jau saują atkišęs turi. Pasakyk, kas tavo draugas, ir aš pasakysiu, kas tu. Kalbėjimas apie praeitį, dabartį ir ateitį.


Išsirinko patarles apie draugystę, aptarė jas, sukūrė scenarijų, filmavo, fotografavo, montavo, parodė daug išmonės ir kūrybiškumo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...