2017 m. sausio 2 d., pirmadienis

Pavesyje augancios daugiametes geles

Pavesyje augancios daugiametes geles Puiki lapų spalva ir stabili kero forma visą sezoną. Kreipkitės norėdami sužinoti kainas. Iškilusius, nenumatytus daugiametes.

Pavesyje augancios daugiametes geles
Paparčiai tinka bet kokios rūšies, tačiau sausame pavėsyje po. Notrelės auga ir vystosi ne taip greitai, kaip kalnarūtė, tačiau gana dailiai. Nors šios gėlės mėgsta drėgmę, svarbu, kad žemė, kurioje jos auga. Nors saulėkaitoje ši gėlė žydės gausiau, pavėsyje ji taip pat neskurs.
Pavesyje augancios daugiametes geles
Daugiametės gėlės, Achillea, Alchemilla, Aquilegia, Delphinium Pacific Giant.


Geriausiai auga derlingoje, drėgnoje dirvoje, salėje ar pusiau pavėsyje. Sėkite, sodinkite vijoklines gėles, agurkus, moliūgus, arbūzus, aguročius šildomuose šiltnamiuose. Ypač kiliminiai ar kupstais augančios gėlės. Vienos gėlės sodinamos pavieniui, kitos grupėmis, lysvėmis. Daliniame pavėsyje gali augti šie:. Ir laukinės, ir dekoratyvinės kuo puikiausiai auga pavėsyje. Tik verta žinoti, kad pakalnutės labai greitai plečiasi.


Moteris skundžiasi, kad šalia didelių obelų, pavėsyje, augančios gėlės nelabai žydi.

Pavesyje augancios daugiametes geles
Nenuleiskite rankų, ir tokia vieta gali būti verta pasigėrėjimo. Dekoratyvinių augalų medelyne auginami ir tokie augalai, kurie gali ar mėgsta augti pavėsyje, kur nėra ne tik tiesioginių saulės spindulių (arba jų labai mažai). Tai neaukštaūgės gėlės, mėgstančios saulėtas vietas, lengvai prižiūrimos ir ilgai žydi. ATSPARUMAS: šviesomėgis, geriausiai auga saulėtoje vietoje. PRITAIKYMAS: ilgai žydintis kiliminis augalas, dera su kitomis pavasarinėmis gėlėmis, tinka. Sveikos merginos turiu klausima nes nieko nenusimanau apie daugiametes geles, namo vakarinej pusej reikia apzeldini gelyna saule. Saulės apšviestame gėlyne gerai auga rožės.


Tiesioginius saulės spindulius mėgstančios gėlės pavėsyje neatskleis. Taip galima auginti ežiuoles, šilropes, mažąsias rožes, levandas, gvazdikus ir kitas daugiametes gėles. Auginu, domiuosi ir prekiauju daugiametėmis gėlėmis, tinkančioms mūsų klimato. Dauguma augalų auga grunte, nemaža dalis auginama ir vazonuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...