2017 m. sausio 12 d., ketvirtadienis

Piesiniu interpretacija

Piesiniu interpretacija Vaikų piešinių analizė padeda tėvams geriau suprasti vaiką, rodo jo problemas, padeda atrasti jų sprendimo būdus. Darbe atlikta teorinė literatūros šaltinių analizė apie vaikų piešinių interpretacijos galimybes. Atskleistas vaikų meninės kūrybos raidos ir turinio specifiškumas.

Piesiniu interpretacija
Posts about vaiko piesinio analize written by Aurelija. Psichologinių teorijų yra labai daug, ir jos labai skirtingai interpretuoja vaikų piešinius. Daugiau apie vaikų piešinius galite pasiskaityti šiose. Juditos Vaičiūnaitės eilėraščio “Piešinys” analizė-interpretacija.


Piesiniu interpretacija
Ir tėvai, ir pedagogai kartais nėra tikri, kaip reaguoti į vaiko piešinius. Imkime, pavyzdžiui, interpretaciją, kuri pateikiama viename iš. Gintaro Špoko keramikai būdingas natūralių gamtos formų atkartojimas, priešistorinių laikų gyventojų olų piešinių vaizdavimas. Maždaug 4-5 metų vaikai žmogaus liemenį ir galvą jau piešia atskirai – tuomet ir galima pradėti interpretuoti. Psichologiniam tyrimui gali būti naudojami tiek teminiai piešiniai, tiek piešiniai laisva tema. Atsargiau reikėtų interpretuoti piešinius, kuriuos. Inger Brochmann "Vaikų piešinių paslaptys", 2. Visų pirma norėtųsi sužinoti, ar visus vaiko sukurtus piešinius galima interpretuoti?


Kokio amžiaus vaiko piešiniai jau gali būti naudojami psichologinei.

Piesiniu interpretacija
Tikriausiai girdėjote, kad psichologai naudoja tiek vaikų, tiek suaugusiųjų piešinius tam, kad geriau juos pažintų, nustatytų tokius charakterio. Daniel Widlocher Šiaulių universitetas. Keramikos vazos „Lascaux“ piešinių interpretacija. Medžiagos: keramika, oda, tapyba glazūromis. Bet galima pabandyti interpretuoti ir savarankiškai ant savo svetainės. Jei mažasis dailininkas pasirinko piešti piešinį tik paprastu pieštuku.


Pamėginau trumpai apibendrinti psichologų pateikiamą piešinių aiškinimą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...