2017 m. sausio 22 d., sekmadienis

Populiariausi vardai pasaulyje

Populiariausi vardai pasaulyje Dažnai jis užtrunka kelias savaites iki gimdymo, o kartais vos pažvelgus į naujagimį aišku, kad į pasaulį atkeliavo mažasis Jurgis ar Austėja. Ar žinote, koks vardas šiuo metu madingiausias pasaulyje? DELFI - Nors pasaulyje skirtingų vardų paplitimą lemia įvairūs faktoriai - pilietybė, regionas ir kultūra, tačiau populiariausių vardų sąrašai.

Populiariausi vardai pasaulyje
Populiariausi vardai pasaulyje pagal FACEBOOK. Amerikiečių vardų ekspertė Laura Wattenberg išsiaiškino, koks vardas pasaulyje populiariausias. Tai Sofia, Sophia ir kiti šio vardo variantai. Vardų lentelė dinamiška, kaskart apsilankius atnaujinama.
Populiariausi vardai pasaulyje
Registrų centro duomenimi, populiariausių suteikiamų moteriškų vardų dešimtuke pastarąjį pusmetį taip pat buvo Viltė, Gabija, Lėja, Amelija.


Tokios temos neradau, taigi užvedu rečiausių ir gražiausių mergaičių vardukų temą! Emilija ir Lukas pernai buvo vieni populiariausių kūdikių vardų ne tik Lietuvoje, bet ir daugelyje kitų Europos šalių. Gražūs Angliški Mergaičių Vardai, Hebrajų Vardai Mergaitėms. Genealogijos tyrimų organizacijos "MooseRoots" specialistai surinko 14 750 pasaulio genijų vardų ir sudarė 15 populiariausių sąrašą. Tuo metu labai populiarus vardas buvo Austėja. Vyras buvo šalia, kai į pasaulį beldėsi sūnelis. Pirmose gretose tradiciškai – Ievos, Emilijos. Kaip matyti, per visą laikotarpį ilgiausiai populiariausias vardas buvo.


Populiariausi vardai pasaulyje
Kinija prieš 500 metų sunaikino savo galingiausią pasaulyje laivyną. Sveikos, mamytės, Kadangi neseniai apžvelgėme populiariausius mergaičių vardus, šiandien siūlome paspoksoti į berniukų vardų TOP 20. Vardo skaičius: 9 Vardo reikšmė: Markas iš lotynų „pasišventęs Marsui, uždraustas“, iš hebrajų „dievo dovana“. Vardų žodynas, kuriame beveik 4000 populiariausių vardų. Pateikiamos visų vardų reikšmės ir kilmė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...