2017 m. sausio 14 d., šeštadienis

Povandeniniai augalai

Povandeniniai augalai Vandens augalai – augalai, prisitaikę gyventi vandenyje. Ežere auga švendrai, balinis ajeras, paprastoji lūgnė, paprastoji vandens lelija ir paprastoji nendrė. Taip pat povandeniniai augalai: kanadinė elodėja, varnotoji.

Povandeniniai augalai
Didžiąją dalį vandens dekoratyvinių augalų galima rasti natūraliai augančius gamtoje. Povandeniniai ir plaukiojantys augalai. Lapai povandeniniai, iki 20 cm ilgio, trumpais lapkočiais.


Be to plūduriuojantys vandenyje augalai, turi didelę šaknų sistemą ir iš dalies atlieka natūralaus filtro vaidmenį.

Povandeniniai augalai
Kad žuvys ir povandeniniai augalai gautų. Virgilijus Usinavičius. Vandenplūkinių (Hydrochariiaceae) šeimos augalas. Kokių maistinių medžiagų trūksta augalams? Augalai auga visur: miškuose ir pievose, darže ir gėlyne, kalnuose ir vandenyje. Jei tropinius ar subtropinius. DELFI - Augalai, kurie auga prie namų ar laukuose yra aiškesni - juos dažnai.


Floridos valstijoje jos, įveistos XX amžiaus pradžioje, taip tankiai padengdavo tvenkinių ir ežerų paviršių, kad žūdavo povandeniniai augalai ir. Tai povandeninis augalas, turintis didelius vainiklapius, kartais gali iškilti virš vandens.

Povandeniniai augalai
Jis pakenčia didelį vandens kietumo skirtumą ir maždaug 7 pH. Augalai panirę vandenyje, virš vandens kyšo tik žiedai. Lūgnė turi dvejopus lapus - povandeniniai trumpakočiai, ploni,gležni, banguotais kraštais, jų epidermis. Augalas 40-200 cm ilgio, viršutinėje stiebo dalyje gausiai šakotas. Tai daugiametis vandens augalas, turintis ilgą stiebą ir menturinius lapus.


Augalas vertimas iš lietuvių į anglų kalbą su kirčiavimu ir tarimu profesionaliame lietuvių-anglų kalbų žodyne internete. Tokiuose stačiuose povandeniniuose šlaituose, povandeninių augalų negausu, taigi jie pūdami nepatręšia ežero vandens. Vidurvasarį ir giliausių ežerų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...