2017 m. sausio 19 d., ketvirtadienis

Rudens darbeliai is darzoviu

Rudens darbeliai is darzoviu Ruduo – tai metų laikas, kai gamta žėri įvairiausiomis spalvomis. Jei neturite daug laiko, puikiai tiks šis variantas – daržovių kalakutas. Apgailestaujame, pagal LR įstatymus galerija skirta ne.

Rudens darbeliai is darzoviu
Dėdė derlius padovanojo „žaliąją mergaite“. Pingviniukas Cukriukas iš daržovių. Norime papasakoti apie neįprastus darbelius iš vaisių ir daržovių. Neįprasti jie visų pirma dėl to, kad sodo ir daržo derlių esame įprate naudoti.
Rudens darbeliai is darzoviu
Pasirodom šio rudens darbelį darželio rudenėlio šventei rolleyes.


Kuriant darbelius iš rudens gėrybių ir piešiant, jų fantazijai ir išmonei nebuvo nei galo, nei krašto. Ir ko tik čia nebuvo: ir laivų bei lėktuvų, draugų ir pabaisų. Džiugu, kad parodėlei savo darbelius teikė ne tik grupių atstovai, bet ir kiti bendruomenės nariai. Mamų forumas – geriausia vieta. Visus šventės dalyvius džiugino originali rudens gėrybių parodėlė. Kartu su vaikučiais sukūrė įvairiausių darbelių: įspūdingą laivą su burėmis, mišką su. Jeigu iš daržovių kuriate kokį nors gyvūnėlį, galite apgyvendinti jį brokolių miške.


Cukinija gali tapti nuostabiu Nojaus laivu ežiukams, zuikučiams ir kitiems rudens gėrybių padarėliams.

Rudens darbeliai is darzoviu
Mažais žingsneliais atpėdina ruduo, todėl pats metas daryti darbelius apie rudenį. Gražiai numarginti lapus moka ne tik gamta, bet ir vaikai. Moksleiviai, ruošdami parodai eksponatus, pateikdami įvairias grožybes iš vaisių, daržovių, giliukų. Vaikai ir jų tėveliai sukūrė nuostabius darbelius iš vaisių, daržovių. Rudens kraitė“, kurioje galima buvo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...