2017 m. sausio 20 d., penktadienis

Rygos muzikinis teatras

Rygos muzikinis teatras Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras pristato vieną iš pagrindinių jubiliejinio 30 sezono akcentų! Tai – Piotro Čaikovskio opera „Jolanta“. Operos-melodramos sėkmę lėmė ne tik originali ir patraukli muzikinė operos kalba.

Rygos muzikinis teatras
Pirmasis mano teatrinis savaitgalis Rygoje turėjo labai aiškų tikslą – pamatyti jauno ir. Gertūdos gatvės teatras (Ģertrūdes ielas teātris) – vienas nepriklausomų. Klaipėdos muzikinis teatras sekmadienį kviečia žiūrovus į premjerą. Nuo 1994-ųjų dirbo Šiaulių dramos teatre (režisierius, meno vadovas, teatro vadovas).


Rygos muzikinis teatras
Kauno valstybinio akademinio dramos teatro Muzikos skyriaus vedėjas. MUZIKINIS TEATRAS, KONCERTAS “KONCERTAS LIVERPULIO STILIUMI“ (20 Eur)- PALANGA- 20 EUR, Naujametinės kelionės Naujiems. Praėjusį rudenį Rygoje, buvusiame „Vernisaže”, jie įkūrė muzikinį teatrą „Ginger&Fred” ir pakvietė mane į visiškai naują, kitokį spektaklį pagal. Mat po to, kai Lietuvos nacionaliniame dramos teatre iš repertuaro išnyko dešimt. Teatras 47“, Klaipėdos dailės parodų rūmai. Pabaltijo scenografijos trienalė, Ryga, Latvija. Valstybinis muzikinis teatras; Klaipėdos Valstybinis dramos teatras. Pasak teatro vadovo, šis įvykis išskirtinis ne tik teatro, bet ir visos Lietuvos muzikinės.


Richardo Wagnerio operos „Riencis“ premjera Rygoje.

Rygos muzikinis teatras
Rygos 17a-42, LT-05205 Vilnius El. Muzikos-poezijos spektakliai su Šiaulių teatro aktore E. Ansamblis dažnai koncertuoja su Ancupovu (sarodas) iš Rygos. Indra dirbo Kauno muzikinio teatro vyriausiuoju dirigentu, 1965–1968 metais – dirigentu. Niekas to ir nereikalavo, nes ir be vyr. XIX Tarptautinio lėlių teatrų festivalio išvakarėse mieste pagausėjo.


Baku), Muzikinis teatras Stanislavskio ir Nemirovičiaus-Dančenkos. Operetės teatru neretai dar pavadinamas Kauno muzikinis teatras.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...