2017 m. sausio 12 d., ketvirtadienis

Skrybeliu parduotuves vilniuje

Skrybeliu parduotuves vilniuje Siulau musu gamyba vyriškos kepures iš naturalio kailio ir naturalio odos. Vyriško tipo skrybėlė (fedora) suteikia įvaizdžiui netikėtumo, šiek tiek griežtumo, su šio tipo skrybėle atrodysite labai stilinga. Iš Kauno miesto muziejaus fonduose saugomų fotografijų, aprangos detalių.

Skrybeliu parduotuves vilniuje
Jau nematyti tų išmargintų, nuskustų kaklų, dabar iš po skrybėlės matyti ar. Garsiausių dizainerių ir pasaulio gamintojų firminės, madingos ir stilingos vyriškos kepurės - naujausios kolekcijos ir išskirtiniai pasiūlymai Jums. Moteriškos, vyriškos, vaikiškos kepurės internetu!
Skrybeliu parduotuves vilniuje
Odinės vyriškos piniginės tik nuo 5. Autentiškas Mapų gatvės užstatymas sunyko dar XVIII a. Sklypas (kuriame vėliau pastatytas namas nr.


7) iki XIX a. Pirk, keiskis ar parduok be jokių mokesčių. Atrask naują stilių neišleisdama daug pinigų! Galanterija, bižuterija - kepurės, skrybėlės Kaunas įmonių rekvizitai, kontaktai, informacija. UAB "Dešimtas teksas" Kaune siuva vyriškus marškinius ir moteriškas palaidines. Tačiau nusikirpusios plaukus, sutrumpinusios sijonus, apsivilkusios Koko Šanel švarkais moterys užsidėjo ir vyriškas skrybėles, o saviškes. Kepurės, šalikai, skarelės, skaros, vyriškos ir moteriškos skrybėlės, pirštinės odinės, vakarinės.

Skrybeliu parduotuves vilniuje
Vyriški: VIntažinė "Fedora" skrybėlė Kaunas. Puikios bukles "Hush Puppies" brand'o skrybele.


Parduodama nauja, vyriška, veltinė (fetr) skrybėlė. Dydis: 56 Daugiau informacijos susisiekus nurodytu telefonu. Trumpos pirštinės, tinka vyriškai rankai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...