2017 m. sausio 18 d., trečiadienis

Sony telefonai bite

Sony telefonai bite BITĖS ryšio paslaugų klientams, įsigyjant telefoną ar planšetę. Mobilaus ryšio ir interneto išmaniosios paslaugos privatiems ir verslo klientams. Planai, išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir kiti įrenginiai.

Sony telefonai bite
Tęsia subtilaus ir nereikalingomis detalėmis neperkrauto „Sony“ dizaino tradicijas, pagamintas iš. Atsparus dulkėms ir vandeniui SONY Xperia Z5 išmanusis telefonas su 5. Mpix pagrindinė kamera pasižymi bene. SONY Xperia E5 išmanusis telefonas su gera 13 Mpix kamera ir 16 GB vidinės atminties.
Sony telefonai bite
Xperia XA“ išvaizda tęsia geriausias „Sony“ dizaino tradicijas. Išmaniojo visas priekis pagamintas iš stiklo su lengvai užlenktais krašteliais.


Gausus mobiliųjų ir namų telefonų pasirinkimas už geriausią kainą. Apsilankykite ir išsirinkite jums tinkamiausią modelį! PIGŪS, geriausi SAMSUNG, IPHONE, SONY, HUAWEI, NOKIA, LG ir kiti telefonai. UAB „Spainetos prekybos sistema“ – UAB „BITĖ LIETUVA“ verslo partneris. BITĖS“ paslaugų pardavimas, platus mobiliojo ryšio telefonų bei aksesuarų. Prekiniai ženklai: Bitė, Nokia, BlackBerry, HTC, Sony Ericsson, LG, Samsung, Just5.


Samsung Galaxy S7 ir S7 edge apžvalga - Duration: 5:16.

Sony telefonai bite
G ryšys: Yra Ekrano tipas: IPS Ekrano dydis (coliais): 5 " Vidinė atmintis: 16GB Operacinė sistema: Android OS. Samsung mobiliųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių garantinis taisymas. Sony Xperia XA F3111 Black (Juodas). Sony mobiliųjų telefonų garantinis taisymas. Blackberry mobiliųjų telefonų garantinis taisymas (Tik parduodami Bitė, Tele2, Omnitel operatorių).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...