2017 m. sausio 18 d., trečiadienis

Tele2 planai senjorams

Tele2 planai senjorams Pigiausias senjorams siūlomo plano variantas prieinamas net. Tokia kaina – tik ribotą laiką! Visos TELE2 akcijos telefonams, mokėjimo planams ir kitoms paslaugoms.

Tele2 planai senjorams
Nepraleiskite progos pasinaudoti geriausiais pasiūlymais! Kartu su pasirinktu telefonu senjorams siūlome neribotų pokalbių planą. Telekomunikacijų bendrovei „Tele2” už 1 litą pasiūlius specialiai senjorams skirtus. Senjorų laukia ir specialus pokalbių planas, kuris leis sutaupyti ir bendrauti.
Tele2 planai senjorams
Pasirinkus naująjį planą senjorams ir pasirašius 18 mėn.


Mokėjimo planai priklauso nuo senjorų poreikių. Užsisakęs šį planą galėsi skambinti ir siųsti SMS žinutes į visus Lietuvos tinklus. Geriausias telefonas senyvo amžiaus žmonėms ir senjorams turėtų turėti aiškius. Mobiliojo ryšio UAB „Omnitel“ kitą savaitę keičia savo mokėjimo planų struktūrą ir atsisako sutarčių, kuriose nėra mobiliųjų duomenų dalies. Tele2“ klientai, sudarydami naujas ar. BITĖS neribotų pokalbių planai su gigabaitais, kurie galioja visoje Europos sąjungoje! Nemokamos ekrano draudimo, interneto apsaugos bei mobiliojo ryšio. Naujas „Alcatel“ telefono modelis kartu su planu dabar.


Tele2 planai senjorams
Pokalbių, interneto ir SMS planai privatiems „Telia“ klientams. Pasirinkite duomenų, pokalbių ir SMS žinučių kiekį pagal savo poreikius. Tikriausiai girdėjote apie „Omnitel“ bendrovės ketinimus neatisklausus klientų pakeisti visiems planus. Tačiau senjorams, pagyvenusiems žmonėms ar tiesiog turintiems tam. Telefoną kartu su planu pritaikytu senjorams ar be plano šiuo metu. Planas tinkamas daugumai, nes į jį įtrauktos kone kasdien kiekvieno iš mūsų naudojamos banko paslaugos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...