2017 m. sausio 30 d., pirmadienis

Troliai filmukas 2016

Troliai filmukas 2016 Jie šoka, dainuoja ir daug linksminasi. Ekstravagantiškos šukuosenos, žavingos išvaizdos ir pasiutusio būdo padarėliai žada nuotykius, kokių jau seniai neregėjote! Family Guy (1-14 sezonas) (1999-2016). Geras filmukas ir sudomantis apie troliu givenimas su berginais. Tai pilnametražis, šeimyninis filmas apie garsiąją kovą tarp judraus katino Tomo ir jo ilgamečio priešo. Naujausias „DreamWorks“ studijos filmas „Troliai“ Lietuvos kino ekranuose – jau spalio 21 d.

Troliai filmukas 2016
Populiarių videožaidimų serijos pagrindu sukurtas veiksmo komedijos animacinis filmas – seniai lauktas. Tai – jau dešimtasis „Iksmenų“ serijos filmas ir trečioji bei paskutinė „Ernio“ trilogijos dalis, kurioje. INFO neturi duomenų kad šitas filmas artimiausiu metu bus rodomas.


Paskutini kartą šis filmas buvo rodomas: Forum Cinemas Kaune, Kaunas. Režisierius : Walt Dohrn, Mike Mitchell. Три богатыря и Морской царь (2016) 77 min. Paviešintas trumpas „Deadpool“ filmas. Troliai (2016) Lietuviskas anonsas (Eng Sub) 10. Kino teatrus pasiekus filmui „Loganas.

Troliai filmukas 2016
Nepaisant savito humoro (o iš tiesų – būtent dėl jo), „Lego filmas“ sulaukė triuškinančios sėkmės visame pasaulyje. Iš daugybės jo herojų atskiras filmas buvo.


Knygos „Mažieji troliai ir didysis potvynis" ištrauka 1 dalis. Nepamiršk po filmo užsukti į mūsų restoraną, kur galėsi išsirinkti patikusį Trolį! Skambutis 3“ (JAV, siaubo filmas, N-13). Sužinokite, kurių animacinių filmukų kūrimas kainavo daugiausiai milijonų. Norvegijoje – naujas būdas kovoti su „troliais“.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...