2017 m. sausio 22 d., sekmadienis

Trumpi juokingi eilerasciai

Trumpi juokingi eilerasciai Smūgis snukin, snukis rudas, Ir varlė suprato: šūdas! Jei tu žinai kas as, Kam laiska šį rašau. Man patiko visi eilerastukai nors jie ir trumpi ,bet labai grazus!

Trumpi juokingi eilerasciai
Nesvarbu, kokia proga, sveikint mylimus ir tau artimus žmones reikia visomis progomis visada! Sveikinimai tau brangiems žmonėms iš breto. Linksmi, trumpi, juokingi tostai Jūsų šventei! Jei nevalgysi - sukūsi, Negersi - išdžiūsi.


Trumpi juokingi eilerasciai
Surinkome ir pateikiame Jums linksmų sveikinimų gražiausių žiemos švenčių - Kalėdų proga. Vakar pirkau iš jūsų šį šunį ir sakėt, kad jis šveicariškas. Jis iš ten importuotas ar deportuotas? Užrašas WC: "Bombordavimo atveju slėpkitės. Gal žinote kokių trumpų, žaismingų eilėraštukų, kuriuos nesunkiai išmoktų darželinukas? Nesvarbu apie ką, apie žiemą, apie katiną, apie juoką. Geriausi gimtadieniai yra tie, kurie dar neatėjo. Juokingos sms ir linksmos sms žinutės.


Gimtadienio sveikinimai (504) : Gimtadienio linkėjimai (68) Trumpi gimtadienio.

Trumpi juokingi eilerasciai
Baisus krokodilas plauke pro sali. Riksmas klaikus tuoj sudrebino tyla, Ir plaukia toliau krokodilas negyvas. Sveikas miegas ne tik ilgina gyvenimą, bet ir sutrumpina darbo dieną. Kol nagų lakas nenudžiūvęs, moteris praktiškai bejėgė. XVI amžiuje Prancuzijoje mokytojams buvo uždrausta vesti.


Tačiau vienas mokytojas nepaklausė šio draudimo ir vedė. Eilėraščiai su vardais ir apie vardus. Jaunutė ragana vardu Kornelija, Į savo raudonus kaip lapė plaukus. Nepamirškite pasveikinti savo draugų ir artimųjų, juk tai daryti šitaip lengva. Gražūs eilėraščiai įvairių lietuvių ir kitų šalių autorių vaikams ir jų tėveliams. Vies truobalē čioprīna pašiaušė. Sens eso, kap latožis, nudrėbės par kuota.


Bieg deinas, bieg meta, Jau, veiziek, ir Nauji meta. Jei daba pri stala siedi, Už Naujusius tuostą rieži, Gerk lig dogna už senus, Už Tėvynę ir draugus. Trumpi eilėraščiai (19) Užgavėnių eilėraščiai (7) Vaikiškos dainelės (90). Plikimo procesas - tai kai protingi plaukai palieka durną galvą. Po vestuvių man pasidarė prastai su regėjimu - nebematau algos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...