2017 m. sausio 1 d., sekmadienis

Turio skaiciavimas litrais

Turio skaiciavimas litrais Patogiai ir greitai perskaičiuosite vienus matavimo vienetus į kitus. Kuro, vandens, naftos, trąšų tūrio talpoje skaičiuotuvas. Tūris skaičiuojamas nurodytais mato vienetais ir litrais.

Turio skaiciavimas litrais
Maksimalus gylis: JAV galonais: (Jeigu baseino dugnas lygus, ties min. ir maks. baseino gyliu įveskite tą patį skaičių.). Vamzdžio, talpos tūrio skaičiavimas. Paprasčiausia tūrio formulė, skirta apskaičiuoti kubo tūrį, yra V = a3 (čia a – kubo briauna). Daugelyje geometrinių formulių, susijusių su apskritimais ir sferomis.


Turio skaiciavimas litrais
Pakuotės tūrio apskaičiavimas gali kelti šiek tiek daugiau klausimų, jei pakuotė nėra kubo formos. Kai kurios pakuotės būna stačiakampės, kitos ritinio formos. Turėdami šiuos du skaičius, pasinaudoję cilindro tūrio skaičiuotuvu. Jei norite sužinoti tūrį litrais, žinokite, kad vienas litras atitinka: 0,001. Cilindro tūrio be π niekaip nepaskaičiuosi, Kaip ir skritulio ploto. Nesisteminiai tūrio matavimo vienetai; Tūrio skaičiavimas; Uždavinių sprendimo pavyzdžiai. Apskaičiuokite, kiek litrų oro berniukas įkvepia per valandą. Užduotis (su akvariumu ir jo tūriu).


Akvariumo ilgis yra 0,8m, plotis 50cm aukštis 4dm. Kiek litrų vandens reikia įpilti į akvariumą , kad būtų pripildyta 95%. Kubiniai Metrai į Litrai (m³ į L) konversijų skaičiuoklė naudojama įvairių Tūris. Metrinis tūrio matavimo vienetas, dažniausiai naudojamas išreiškiant chemikalų. Metriniai tūrio matavimai yra paremti tuo, kad vienas litras turi 1000 kubinių metrų (1l = 1000cm³). Prieš gilinantis į akumuliacinės talpos tūrio apskaičiavimo metodikas. Atitinkamai pakeičiam formulę patogesniam skaičiavimui, naudojant litrus ir kW, o ne.


Pagrindinis kūno tūrio V matavimo vienetas tarptautinėje vienetų sistemoje yra kubinis metras:. Tūrio matavimo vienetai, 1 m3= 1000 dm3= 1000000 cm3, 1 litras (l)= 1 dm3, 1 mililitras (ml)= 1 cm3, 1 hektolitras (hl)= 10 dekalitrų (dl)= 100,, dm3 1 kub.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...