2017 m. sausio 17 d., antradienis

Vaiduokliu namas parsisiusti

Vaiduokliu namas parsisiusti Autorius: mindaugas Data: 04 Spalio 2014 20:36 Peržiūrėjo: 10515. Malkolmas ir Keiša atsikrausto gyventi į naują savo svajonių namą.

Vaiduokliu namas parsisiusti
Pora greitai pastebi, kad šiame name jie ne vieni. Tai siaubo komedijos apie namą, kuriame vaidenasi, antra dalis. Po to, kai autoavarijoje žūsta Malkolmo mergina, vyras pradeda naują. Jau kelis dešimtmečius į buvusią psichiatrijos ligoninę niekas nebuvo įkėlęs kojos.
Vaiduokliu namas parsisiusti
Tu esi name, kuriame vaidenasi, o tavo tikslas – iš jo ištrūkti.


Space" rinksi daiktus ir atidarysi duris. Nemokami zaidimai online, flash, atsisiųsti nereikia. Metai: 2013 Žanras: Komedija, Siaubo Režisierius: Michael Tiddes Aktoriai: Marlon Wayans, Marlene Forte, Essence Atkins Kalba: Rusų. Mūsų mėgstamiausia Princess Peach iš Mario, visiškai nutraukiamas dabar ketina mokėti jos aplankyti. Kelias į savo karalystę eina per tunelį. Keturi bebaimiai vaiduoklių medžiotojai po penkerių metų sugrįžo antroje juostos.


Jei jums patinka intriguojančių istorijų apie Haunted namai, tada eikite į Nancy ir teta Mary kelionės. Naršyti Prakeiktas Haunted namas ant.

Vaiduokliu namas parsisiusti
Aprašymas: Didmiesčio džiunglėse gyvenanti Tipė – nuoširdi mergaitė, turinti mylinčią mamą ir tingų katiną vardu Kiaulytė. Jos kasdienybė buvo įprasta, kaip ir. Veiksmo, Komedijos, Fantastiniai Kalba: Lietuvių (Mėgėjiškas) Trukmė: ~116 min. Ketinantis pirkti namą vyriškis patenkintas – namas jam atiteks už labai menką. Pošio įvykio, namas buvo parduotas jaunai šeimai.


Jie susisiekė su demonologais ir vaiduoklių medžiotojais Edu ir Loraine Warenais. Viena šeima iš keistuolio dėdulės paveldi seną namą. Filmas yra nauja 1960 metų William Castle filmo versija. Pasakojama apie vaiduoklių apsėstą namą ir jame įkalintus žmones.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...