2017 m. sausio 27 d., penktadienis

Vaiku zaidimu kambarys vilniuje akropolyje

Vaiku zaidimu kambarys vilniuje akropolyje Vaikų laisvalaikio pramogos, žaidimai ir švenčių organizavimas. Vaikų pramogų centro Nuotykių Miestas kainos ir darbo laikai. Lankytojų patogumui – vaiko priežiūros kambariai!

Vaiku zaidimu kambarys vilniuje akropolyje
Pizas - 1 kino bilietas 1 vaikui į 3D animacinį filmą visai šeimai "Ričis. Pirmą kartą Lietuvoje vaikų žaidimų kambaryje atsidaro. Tokių gerų paslaugų vaikučiams ir jų tėveliams VILNIAUS AKROPOLYJE dar niekada nebuvo! Esant poreikiui, mažesnieji kambariai gali būti sujungti į vieną bendrą erdvę, talpinančią iki.
Vaiku zaidimu kambarys vilniuje akropolyje
Pramogomis vaikų žaidimų aikštelėje;.


Nurodytais kontaktais galite rezervuoti kambariuką vaiko gimtadienio šventei. Naujienos, Apie mus, Galerija, Žaidimų kambariai, Vaikų gimtadieniai, Kontaktai. Vaiku pramogu centras "Pasaku šalis" Klaipėda (Akropolis) 12-21 val. Ypatingi pasiūlymai restoranuose, kavinėse, boulinge, kine, lede ir vaikų žaidimų kambariuose. Dar yra Pasilaiciuose Vilniuje Nykstukas, buvom, bet su mano dar 3 metuku. Kauno Akropolio vaiku kambarys - niekam tikes, veiklos labai.


Antradienį iš „Akropolyje“ esančio vaikų kambario „EuroOpa“ dingo. Vilniuje skirti privatiems vaikų gimtadieniams, kuriuose vyksta kiečiausi teminiai vakarėliai mieste.

Vaiku zaidimu kambarys vilniuje akropolyje
X-PLANET pramogų parkas Vilniuje - didžiausias šeimos pramogų ir atrakcionų parkas Lietuvoje ir Baltijos šalyse. Vilniaus Akropolyje esančioje vaikų žaidimų aikštelėje. Manau, kad šie kambariai yra labai svarbūs šiuolaikiškoms mamos. Pirmasis mano, kaip jaunos mamos, apsilankymas mamos ir vaiko kambaryje buvo Akropolio prekybos. Iš ko atpažinti, kad mažyliui žaidimų draugo šiuo metu nereikia.


HBH“ restorane veikia vaikų žaidimų kambarys, lauke - krepšinio. Vaikų žaidimų kambarys Akropolio prekybos centre. Kategorija Vaikų kambariai; Vieta Klaipėdos miestas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...