2017 m. sausio 21 d., šeštadienis

Varskes pyragas su obuoliais

Varskes pyragas su obuoliais Tobulas žieminis pyragas, kuris nepavykti tiesiog negali… Pirmiausiai nulupu obuolius, išimu sėklytes. Už receptą dėkojame feisbuko puslapio „Samčio užrašai“ autorei Odetai. Skanusis varškės pyragas su obuoliais.

Varskes pyragas su obuoliais
Iki šiol mano favoritas buvo perlinis obuolių pyragas. Bet kai išbandžiau šį receptą, jis iškilo į pirmąją vietą. Ypač skanus pyrago viršus – cukrus.


DELFI - Obuolių sezonas įsibėgėjo, tad vis yra ir pyragų su jais mūsų namuose.

Varskes pyragas su obuoliais
Kiaušinius išplakite iki vientisos masės, sumaišykite su kefyru, plakinį po truputį supilkite į miltų mišinį, užmaišykite vientisą tešlą ir supilkite ją į sviestu išteptą. Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai. Tikrai labai skanus, burnoje tirpstantis pyragas. Obuoliai ir varškė toks nerealus derinys, taip viens kitą papildo, net noris, kad šis sluoksnis būtų. DELFI - Šį patiekalą galite valgyti ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei. Labai lauksiu :) Daugumos išgirtas pyragas, traškus ,švelnus.


Trupininis obuolių ir varškės pyragas yra tikra kepinių klasika – populiarus, daugelio labai mėgstamas, šventėse džiaugsmingai sutinkamas. Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, po to sudėti kiaušinius, grietinę ir miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą krėsti į kepimo formą ir išlyginti, viršų.

Varskes pyragas su obuoliais
Paieškos rezultatai - lengvas varskes pyragas. Tuomet, kaskart perplakant įmuškite po vieną kiaušinį, sudėkite varškę ir gerai. Beata sako, kad čia yra Vilmos geriausias obuolių pyragas su varške. Vilma, kaip supratau, yra Beatos draugė.


Reikės: 140 g šalto sviesto 240 g miltų žiupsnio druskos 2 kiaušinių 100 g cukraus 1 šaukštelio vanilinio cukraus 500 g varškės 2 obuolių. Kad pagamintumėte varškės pyragą su obuoliais, reikės: 150 g abrikosinio geriamo jogurto, 100-120 g varškės, 100 g grietinės, 1 stiklinės. Norite sužinoti kaip gaminamas varškės pyragas su obuoliais ir vyšniomis?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...