2017 m. sausio 21 d., šeštadienis

Verstos odos kailiniai nauji

Verstos odos kailiniai nauji Parduodami nesioti verstos odos kailiniai su lapes apykakle ir dirzu. Apykakle is visos lapes su kojytem ir t. Visos medziagos naturalios, jokios sintetikos. Salone pristatyta nauja 2016-2017 metų kailių ir odos kolekcija. Dėmesio, prekyboje nauji kailinių pavyzdžiai ir galimybė moderniai ir profesonaliai. Gaubėja - odiniai drabužiai, kailiai, avikailiai, kailiniai, kailiu salonas, didmena, rankinės. Nauji kailinukai, parsiveziau is Anglijos, bet turiu kitus, del to parduodu, labai grazus, silti, kokybiski.


Verstos odos kailiniai nauji
Parduodu natūralios odos šiltus, gražius, be jokių defektų kailinius. EKSA veikla - kailinių ir kitų gaminių iš natūralaus kailio,odos. Parduodu praktiškai naujus, porą kartų užsidėtus, labai šiltus kailinius, spalva tamsiai ruda, prieš porą metų mokėta 450 lt. Naturalus verstos odos kailiniai kitaip tariant "dublionke", kabai geros kokybes, nedaug deveti. Istisiniai norkos (audines kailiniai). Nauji verstos odos kailiniai 134 - 146 - Vieną kartą užsidėti, tad kaip nauji. Etiketės nėra, tinka 134 - 146 ūgiui kažkur. Ilgis 65, pečiai 37 šiek tiek nuleisto.


Verstos natūralios odos, audinės, norkos, lapės ir kitų rūšių kailiniai. Nauji ilgi madingi dirbtinio kailio kailinukai, tokie tarsi karakulis, su diržu. Purvo dėmes ant verstos odos ar zomšos namuose galima valyti specialiais. Paieškos rezultatai pagal užklausą verstos odos kailiniai. Raskite dominančias įmones pasinaudoję patogia paieška Lietuvos įmonių kataloge. Kailių ir odos siuvimo įmonė “RORIS” pristato naujausią 2015-2016 metų kolekciją. TAMARIS moteriški verstos odos juodi ilgaauliai su kailiu - Bato išorė: natūrali versta oda Bato vidus: kailis iš tekstilės Padas: aukštos kokybės dirbtinis pluoštas. DELFI - Pamestinukas Džekas visai neseniai tapo aktoriaus Mariaus Jampolskio ir Renatos Uzialkaitės įnamiu.


Tai buvo šviesiai pilkos verstos odos kailiniai su tamsiai mėlynu kailiu. Ieškovė nurodė, jog 2014-04-12 iš odinių ir kailinių drabužių salono ,,BISON“ įsigijo naujus verstos odos kailinius, šviesiai pilkos spalvos, su mėlynos spalvos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...