2017 m. sausio 6 d., penktadienis

Vilkma parduotuve

Vilkma parduotuve Vilkma marškinių elektroninė parduotuvė, kurioje galite įsigyti stilingų ir kokybiškų marškinių bei aksesuarų. Kolekcijos atnaujinamos dukart per metus. Papildykite įmonės Vilkma, AB (įmonės kodas 182804714) informaciją, patikslinkite rekvizitus, įkelkite logotipą ir nuotraukas, įveskite Jūsų veiklą apibūdinančius.

Vilkma parduotuve
Turime planų šiemet atverti internetinę parduotuvę, kurioje. Prieš metus įsteigusi išskirtinių, individualiai siuvamų marškinių klubą „Vilkma Bespoke“, įmonė ką tik atidarė elektroninę parduotuvę, kur bus. VILKMA, AB parduotuvė - darbo laikas nuo pirmadienio iki sekmadienio. Spauskite čia ir sužinokite tikslų darbo laiką.


Vilkma parduotuve
Vilkma” viena moderniausių drabužių gamybos įmonių, sėkmingai eksportuojanti savo produkciją į daugelį Europos šalių, bendradarbiaujanti su pasaulyje gerai. Vilkma Bespoke“, įmonė ką tik atidarė elektroninę parduotuvę, kur bus. Kur įsigyti: Gamintojo parduotuvėse, Lietuviškų prekių parduotuvė Vilniuje, Gedimino. UAB "Vilkma" Ukmergėje siuva aukštos kokybės vyriškus ir moteriškus. Reikalingas tekstilės gaminių kokybės kontrolierius AB VILKMA. Ieškomas verslo paslaugų vadybininkas AB VILKMA.


Vilniuje lapkričio pradžioje atidaro pirmąją fizinę parduotuvę. Dėl šio modelio populiarumo asortimentas parduotuvėse yra ypač. Vilkma“ rengs Austrijos policininkus Reuters nuotr.

Vilkma parduotuve
Susipažinau su Vilkma ir ten pabandymui pasisiuvau bespoke marškinius. UAB „Electronic Lab" gali didžiuotis didele įvairove atliktų projektų. Ukmergėje, nuosekliai tęsiant ilgaamžes mūsų šalies tradicijas tekstilės srityje.


Meistriškumas, kuris perduodamas iš kartos į kartą. Ai, o gal kas zinote kur "Desimtas teksas" turi savo parduotuve Kaune. Beje Villargi kazkokie ten yra dar maciau, tipo Vilkma ar kokia ten siuva.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...