2017 m. sausio 3 d., antradienis

Vistienos krutineles receptai

Vistienos krutineles receptai Dėkite į dubenį su rozmarinu, apšlakstykite aliejumi. Išmokite pasigaminti patys Jūsų receptai.

Vistienos krutineles receptai
Lengvai ras kiekvienas pagal savo skonį. Maistas, valgiai, patiekalai, visi receptai. Rudenį, kai organizavom jau antrus metus, sugalvojau receptų su Vilkyškių sūriais. Kiekvieną vištienos krūtinėlę perpjauname lyg per pusę.


Vistienos krutineles receptai
Užkepta vištienos krūtinėlė su pievagrybiais ir sūriu. Panašiai vištienos krūtinėles kepa restoranuose profesionalai, tačiau mano šeimoje tai senas naminis receptas, išmokau jo vaikystėje. Sonatinos Vištos krūtinėlė su medumi, garstyčiomis ir kariu. Išsiburk, kurie receptai nevalgomi ir nebus problemų :D. Labai paprastas ir greitas keptos vištienos krūtinėlės receptas. Vištienos krūtinėlės kepsnys - Duration: 3:20. Muškite krūtinėles kol jos įgaus kepsnio formą. Didelėje keptuvėje ištirpinkite du šaukštus sviesto ir apkepkite krūtinėles ant vidutinės.


Nemokami sveiki receptai pakeisiantys Jūsų mitybos įpročius.

Vistienos krutineles receptai
Jūsų pamėgtieji receptai portale TavoVaikas. Grietinę sumaišome su sutrintu česnaku, druska ir pipirais. Mėsa mariuota su kefyru, gaunasi nepaprastai sultinga ir jokio sausumo. Kai kas labai nemėgsta krūtinėlės, dėl jos sausumo, todėl prieš ją kepant palaikykite. Paprieskoniuokite krūtinėlės gabalėlius ir apkepkite aliejuje. Sudėkite tarkuotas morkas ir smulkintą svogūną ir uždengę patroškinkite keletą minučių.


Tai puikus pasirinkimas pietums ar vakarienei, kai norisi jaustis sočiam. Pagardinau druska ir citrinos sultimis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...