2017 m. sausio 1 d., sekmadienis

Vonios veidrodis su lentynele

Vonios veidrodis su lentynele STORJORM veidrodis su įmontuotu šviestuvu, balta Plotis: 80 cm Aukštis: 60 cm. Veidrodis "DELTA" su lentynėle 65x65 cm. Vonios veidrodžiai gali būti su savo apšvietimu.

Vonios veidrodis su lentynele
Ravak Evolution veidrodis su lentynėle blizgi balta. Tai puikus sprendimas vonios kambariui, suteikiantis papildomą komfortą. Pristatymas: iki 10 darbo dienų.


Vonios spintelė su veidrodžiu „Riva“ Elegance SV 60C-2 Sonoma.

Vonios veidrodis su lentynele
Internetinėje parduotuvėje senukai. Pakabinamoji vonios spintelė „Riva“ SV55-1, su veidrodžiu. Kabinamoji kampinė vonios lentynėlė „Sanwood“ 642900, 2 dalių. Pigiausios viršuje, Brangiausios viršuje, Pavadinimas: A iki Ž, Pavadinimas: nuo Ž iki A. Standartinius gaminius pristatome visoje Lietuvoje, Utenoje pristatymas nemokamas! Skaidrus (sidabrinis) kabinamas vonios veidrodis su tonuoto veidrodžio. Norėdami sukurti vientisą vonios kambario dizainą, veidrodį ir lentynėlę. Stilingas Lux-Aqua veidrodis su apšvietimu, suteiks vonios kambariui daugiau jaukumo.


Elegantiškas dizainas ir aukštos kokybės apdaila.

Vonios veidrodis su lentynele
Spintelė vonioje būtiniausias baldas, nes vonios spintelėje laikome higienos priemones, kosmetiką ir dar daugybę įvairiausių daiktų. Vonios baldai, veidrodžiai - Vonios įranga 88171 REKORD 55, veidrodis su lentynėle. Parduodu skaidrų veidrodį 600x500 su lentynėlę, į vonios kambarį. Gaminame nestandartinius veidrodžius, stiklus, pertvaras iš skaidraus, matinio, rudo, pilko. Buvusi kaina: 53 €Kaina su nuolaida: 33 €. Praktiški vonios kambario baldai: spintelės, veidrodžiai internetu.


Dušo kabinos, Vonios, Vandens maišytuvai, Praustuvai, Klozetai, Potinkiniai rėmai, Bidė.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...