2017 m. sausio 30 d., pirmadienis

Zuvedra paukstis

Zuvedra paukstis Jei baltas paukštis pasigavo jūsų jorkšyrą – 100% kiras. Išimtį sudaro kormoraniniai ir kai kurios žuvėdros. Nors tokiomis savybėmis neretai pasižymi ir kai kurie sausumos paukščiai, jūrinių paukščių plunksnų danga.

Zuvedra paukstis
Išsišėrę jauni paukščiai jau pirmų metų rudenį praranda rudas dėmes mantijoje. Paukščių pavadinimai: kodėl kovas - ne varna, o kiras - ne žuvėdra? DELFI - Mažoji žuvėdra– nedidukė Lietuvos pakrančių gyventoja. Lietuvos raudonąją knygą įtrauktas paukštis dėmesį patraukia kontrastingu.


Zuvedra paukstis
Paukščiai) - skrajus, balsingas vandens paukštis ilgais siaurais sparnais, giliai. Pirmosios žuvėdros į Klaipėdą sugrįš tik balandžio mėnesį. Ore žuvėdra grakštesnė, primena kregždę, nes turi skeltą uodegą. Jūs teisi, sakydama, kad varna - gražiausias paukštis. Seeschwalben) - sėjikinių paukščių (Charadriiformes) šeima, kuriai priklauso vidutinio ir mažo dydžio paukščiai su labai. Kanuose (Prancūzija) poilsiavęs vienas „YouTube" vartotojas žaibiškai išgarsėjo po to, kai trumpam atsitraukė.


Gali būti, kad šita klaida tarp lietuvių sklando senokai, nes ir visi. Plėšrioji žuvėdra – žuvėdrinių šeimos paukštis.

Zuvedra paukstis
Maitinasi daugiausiai žuvimi, retkarčiais vabzdžiais, kitų paukščių kiauš. Nuotraukos pažymėtos raktažodžiu žuvėdra. Susiję: paukštis, žuvėdros skrydis, jūra, žuvėdros, skrydis, paukščiai, skrenda, kiras, bangos, Palanga, marios. Klaipėdos paplūdimyje visų dėmesį kaustė paukščiai.


Kai kurie tarsi smagiai pliuškenosi vandenyje ir nardė. Kad tai – ne tikras paukštis, o skraidantis robotas, įtarimų kyla tik. Robo-žuvėdra savarankiškai atsiplėšia nuo žemės, skrenda ir nutūpia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...