2017 m. vasario 12 d., sekmadienis

Balta puosni suknele

Balta puosni suknele Balta puošni suknelė, dekoruota gražiu gipiūru, boho stiliaus. Devėta kartą mergvakaryje nuotakos, ir dar kartą kitoje šventėje. Sniege 15 € 52 Lt; suknele su aukso spalvos virsum suknele su aukso.

Balta puosni suknele
Baltos suknelės - tyrumo ir elegancijos simbolis. Balta suknelė, kurią patogiai įsigysite internetu, puikiai derės ir su kitomis spalvomis Jūsų aprangoje. Išparduodamos prekės pristatomos per 3-5 darbo dienas.


Balta puosni suknele - Balta puosni suknele, apacioje standi juost tai graziai suformuoja sukneles sijono forma.

Balta puosni suknele
Suknele paslepianti trukumus bei atrodanti labai gražiai ant kūno. Prabangi mėlyna vardinė ilga proginė suknelė. Visas ilgis 49cm Tarp pažastėlių 26cm Rankovytė nuo pažastėlės 23,5 Nuo petuko 33,5cm Suknytės. Kreminė tiulio proginė suknelė iki kelių. Vardinė balta trumpa tiulio suknelė su nėriniais. Nebrangūs ir stilingi Vakarinės suknelės Moterims ir merginoms. Puikiai tiks krikštynoms ir kitoms šventėms.


Nugaros pusėje yra užtrauktukas, kad būtų patogu apvilkti ar nuvilkti. Puošni suknelė, puošni suknelė internetu, suknelės internetu, drabužiai internetu.

Balta puosni suknele
Ilga ekstravagantiška suknelė su V formos iškirpte. SUKNELĖ ŠUNYTEI PUOŠNI SU GĖLYTĖM (BALTA). Rankdarbiai: Kūdikių, vaikų rūbeliai. Rankų darbo balta 100% medvilnės suknelė 1,5 - 2 metų mergai. Parduodu balta suknele mergaitem viena karta deveta pirkom vestuvem. Jei jūsų princesė pati nusprendžia kas gražu, ši suknelė kaip tik jai!


Suknelė gali būti ir visiškai balta su baltais papuošimais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...