2017 m. vasario 27 d., pirmadienis

Darbeliai is spalvoto popieriaus vaikams

Darbeliai is spalvoto popieriaus vaikams Užduotys iš spalvoto popieriaus skirtos vaikams, mėgstantiems klijuoti, karpyti ir kurti. Jos suteiks džiaugsmo vaikui ir pasijusti svarbiems, jei jų darbai papuoš. Vaikų darbelis iš spalvoto popieriaus „Sraigės“.

Darbeliai is spalvoto popieriaus vaikams
Pasiskelbėm šeštadienį akciją „Darom sraiges“. Nesudėtingas darbelis iš graikinio riešuto kevalo „Laiveliai“. Darbeliai iš tualetinio popieriaus ritinėlių. Gėlės žiedas pagamintas iš tampomo spalvoto popieriaus jį susukus ir apačią.


Darbeliai is spalvoto popieriaus vaikams
Piešta akvarele, guašu, kreidelėmis, spalvotais pieštukais. Girliandos iš gamtinės medžiagos ir popieriaus. Paprasta ir smagu pasigaminti su vaikais. Sienos menas Iš tualetinio popieriaus rulonų puikiausiai galite pagaminti net ir papuošimus ant sienos. Paimkite 5 spalvotus markerius (flomasterius), dėkite rankytę ant popieriaus ir sekite. Itin lengvas ir greitas darbelis iš popieriaus – vaikų mylima boružėlė. Eglutės žaisliukai Popieriaus darbai.


Iškerpamos iš spalvoto kartono žvaigždutės, jos subeguojamos. Labai smagu, kai vaikai padaro dovanėles patys, dovanoja savo piešinius ar pačių padarytas atvirutes.

Darbeliai is spalvoto popieriaus vaikams
Inddni5ka galvos puo5mena 1,6 18 Geliq juostele kaktai. Kūrybiniai vaikų darbeliai žiemą – pačių padaromos eglutės, seniai. Jei sukate galvą, kaip papuošti šventės vietą, tačiau laiko tiek mažai, šis darbelis kaip tik Jums. Medžiagos: spalvotas popierius, klijai, žirklės, liniuotė ir pieštukas. Psichologai: vaikų namų darbai – ne tėvų rūpestis Rudenį mažiesiems išėjus į. Iš krepinio popieriaus išsikirpom žiedlapių formos dalelių (jos gali būt visokios, bet mes paprasšiausias ėmėm).


Na ką gi, šį kartą darbelis labiau skirtas vaikams, nei tėveliams, o tiksliau - visai. Savaitgalis, tai laikas su vaikais ir vaikams, todėl jeigu paprastomis dienomis esame. Pirmasis blynas - labai paprastas darbelis iš spalvoto popieriaus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...