2017 m. vasario 13 d., pirmadienis

Forum cinemas vingis

Forum cinemas vingis Forum Cinemas Vingis" yra vienas moderniausių kino centrų Europoje ir Baltijos šalyse. Aukščiausios kokybės garso įranga (DTS, Dolby Digital), patentuota. Repertuaras, naujienos, virtuali ekskursija.

Forum cinemas vingis
Lietuvoje, kuris pradėjo savo veiklą 1998 metais. INFO - kokybiška informacija apie kiną, filmų recenzijos, tikslus seansų laikas, didžiausia informacijos bazė. Nuo 2003-ųjų metų pradėjęs rodyti.


Pridėti prie Mano Vilnius Loading.

Forum cinemas vingis
Foto, video reportažai, komentarai. FORUM CINEMAS VINGIS, UAB FORUM CINEMAS kino teatras, Įmonės informacija. Kino teatras, kino salės, kino teatro bilietų rezervavimas. Miesto dalis: Naujamiestis Koordinatės: 54. Neseniai su manim susisieke Forum cinemas atstove ir atsiprase uz ne koki aptarnavima. Būkit mieli ir "Vingio" kino teatro 1 salėje susitvarkykit garso sistemą.


Beveik 2000 kino kūrėjų šiemet tikėjosi patekti į tarptautinį trumpų filmų festivalį Vilniaus kino šortai. Tačiau konkursinės programos sudarytojai atrinko. Filmas bus rodomas ir susitikimas su jo kūrėjais vyks.

Forum cinemas vingis
Trumpametražiame filme – iš šalčio gniaužtų besiveržiantis motociklų akrobatas 2016. Iš tikro būtų gana sunkut patikėt, kad ORE darytų vakarėlį ne senamiestyje. Erdvios patalpos, kokybiška garso. Bilieto kaina – 5,50 €;; Perkant 5 bilietų festivalio abonementą, bilieto kaina – 4,30 € (4,30 € x 5 vnt. = 21,50 €);. Vėlyvą penktadienio popietę Vilniuje, kino teatre.


Liko kelios dienos balsuoti „KINFO apdovanojimuose 2015“. Jau antrus metus iš eilės organizuojamų internetinių lietuviško kino. Picerija skiriasi išskirtiniu moderniu interjeru.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...