2017 m. vasario 28 d., antradienis

Grynuju pinigu isemimas is bankomato

Grynuju pinigu isemimas is bankomato SEB banko klientai vienodomis sąlygomis grynųjų pinigų gali pasiimti iš SEB ir DNB bankų bankomatų Lietuvoje ir iš SEB grupės bankomatų Latvijoje bei. Platus bendras DNB ir SEB bankomatų tinklas! Nemokamai pasiimk iki 100 Eur grynaisiais atsiskaitydamas mūsų kortele.

Grynuju pinigu isemimas is bankomato
Jei Jums prireiktų išsigryninti ar pasidėti grynųjų pinigų į banko ar mokėjimo kortelės sąskaitą, tai padaryti galite pasirinkę sau. Negaunantiems darbo užmokesčio grynųjų pinigų išsėmimas kainuoja 0,29 Eur už kiekvieną grynųjų išėmimą. DNB bankas informuoja, kad keičiasi grynųjų pinigų išgryninimo iš bankomato įkainiai darbuotojams, kurių darbo užmokestis pervedamas į DNB banko. Bet nuo šių metų liepos nemokamo grynųjų pinigų paėmimo per bankomatus limitą jau keičia ir SEB bankas.


Grynuju pinigu isemimas is bankomato
Nelygu kortelė ir sutartis su banku. Norime informuoti apie patikslintus pinigų išėmimo iš bankomatų įkainius. Per mėnesį pasiėmus didesnę pinigų sumą bankomate nei nustatytas. Grynųjų pinigų išėmimas iš Hansabanko, SEB, DnBNord, Ūkio. Bankai nurodo, kad grynųjų kiekius mažina, skatindami gyventojus. SWEDBANK sukurtas mokomasis filmukas apie grynųjų pinigų išdavimo bankomatus.


Skubus kortelės išėmimas iš bendro „Citadele”, „Nordea“, „Danske Bank“, Šiaulių banko bankomatų tinko bankomato, 50 Eur. Nepriklausomai nuo banko ar bankomato, mokesčiai už pinigų išgryninimą. Jei bankomate per mėnesį išimama daugiau kaip 850 Eur, taikomas 0,4 proc.

Grynuju pinigu isemimas is bankomato
Prireikus daugiau grynųjų pinigų, negu nustatytas mėnesio. SEB nemokamai leis išsiimti mažiau pinigų. SEB banko mokėjimo kortelių turėtojas šiuo metu per mėnesį iš bankomatų pasiima mažiau negu 300 eurų. Bankams atrodo, kad turėti daug grynųjų pinigų yra nesaugu ir neprotinga, todėl gyventojus už tokį „neprotingumą“ dabar paprašys susimokėti. Nuo liepos 1 dienos SEB banko klientams brangsta grynųjų pinigų išėmimas.


Paskelbti nauji banko įkainiai rodo, kad už grynųjų pinigų. Pass kortelės galiojimo laikas sutampa su MC Corporate kortelės galiojimo laiku. Pinigų įskaitymo į sąskaitas administravimas. Greitai grynųjų pinigų kišenėje turėti galės tik ponai. Matyt, ateityje nemokamo grynųjų išėmimo tiesiog neliks. Tikrai niekuomet nežinome, kada bankomatas gali sugesti ar įvykti elektros tiekimo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...