2017 m. vasario 14 d., antradienis

Matine plevele langams kaina

Matine plevele langams kaina Platus matinių ir standartinių raštuotų dekoravimo plėvelių asortimentas. Apsaugai nuo braižymų ar mechaninių pažeidimų spauda papildomai laminuojama apsaugine skaidria arba matine plėvele. Matinė, permatoma, kalendruota, polimerinė PVC plėvelė, trumpalaikiui naudojimui lauko sąlygomis.

Matine plevele langams kaina
Kodas, Aprašymas, Kaina, Eur, Kiekis. Plačiausiai paplitusi - nepermatoma baltos matinės spalvos plėvelė, maksimaliai laidi šviesai ir tinka prie kiekvieno interjero. Matinės plėvelės puikiai praleidžia šviesą ir tuo pat metu atskiria erdves.


Naudojamos biuruose, vonios kambariuose, gamybinėse patalpose.

Matine plevele langams kaina
Jums reikalingos stiklo, vitrinų apklijavimo plėvele paslaugos už geriausią kainą? Nemokamai pateikite savo skelbimą paslaugos24. Stiklo plėvelės klijavimas stiklo tonavimas ir tamsinimas ne tik suteikia originalumo bet ir padidina apsaugą nuo įsilaužimo ar šukių. Taip pat tamsina automobilių stiklus, laminuoja automobilių. Lipnioji plėvelė 5001, alksnio medienos imitacija.


Nukopijuokite ir įterpkite nuorodą į savo. Stiklinės pertvaros dėka bendrame vonios kambaryje nesunkiai sukursite keletą atskirų erdvių, o padengus paviršių matine plėvele suteiksite joms ir privatumo. Domus Lumina siūlo apsaugines plėveles nuo smūgio, išorines ir vidines plėveles. Jos kainuoja mažiau negu tradicinis stiklo glazūravimas ir suteikia patalpai.

Matine plevele langams kaina
ANTIBANDIT apsauginė plėvelė langams. UAB "AŠA" - plėvelės stiklui nuo saulės, smūgio, dekoratyvinės, matinės. MATINE PLEVELE labai gausus pasirinkimas bei placios panaudojimo galimybes:.


IS PIRMU RANKU,ISBANDYTA IR PATIKRINTA, KAINA 1. Tai aukštos kokybės hibri dinė pusiau. Atspari vandeniui, netoksiška matinė plėvelė langams, suteiks privatumo jūsų miegamajame, vonios kambaryje ir biure. Lengvai ją priklijuosite, o prireikus. Plėveles galima pritaikyti prie bet kokios stiklo konstrukcijos (langai, įstiklinti balkonai, vitrinos, stiklo pertvaros ir pan.).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...