2017 m. vasario 15 d., trečiadienis

Pakabukas su vardu

Pakabukas su vardu Alaus šalmas su Jūsų pasirinktu vardu. Rankų darbo raktų pakabukas su vardu. Vardą ant pakabuko suveriame pagal Jūsų pageidavimą (vardo raidžių kiekis neribojamas).

Pakabukas su vardu
PetID, pas mus rasite graviruotus pakabukus augintiniams ir prekes šunims - antkakliai, petnešos, pavadėliai, žaislai. Auksinis pakabukas vardo raidė "S". Pakabukų graviravimas ir siuntimas paštu - nemokamas. Juvelyrinė internetinė parduotuvė - Kainos iki pat 80% pigiau, nei parduotuvėse. Aukštos kokybės angliškas papuošalas jūsų numylėtiniui.


Raktų pakabukas "Fotoaparatas" su LED ir garsu. Pakabukas jūsų augintiniui su vardu, telefono Nr. Jei turite specialių norų, juos užsakymo metu surašykite skiltyje "Palikite žinutę". Geriausias kainos ir kokybės santykis! Kaunas - parduoda, keičia (1); Daikto pakabukas su vardu karolina nuotrauka. Rodomas vienintelis rezultatas. Prisiminti geriausius draugus dažniau gali padėti draugystės pakabukas, kurį visą. Graviruotas identifikavimo pakabukas — greičiausias būdas rasti namus, jei augintinis pasiklys!


Pakabukas su vardu
Odiniai pakabukai — itin lengvi, elegantiški. Mes turime raktų pakabukų tokių gamintojų kaip MACTRONIC ir kitų. Naudokite aukščiau esančius filtrus pagal kainą, gamintoją, tipą. Ar tai būtų Jūsų ar artimo žmogaus vardo pirmoji raidė, inicialai, be jokios abejonės atrodys originaliai ir puikiai raidės pakabutį priderinus. Autorinis pakabukas gamintas mažai mergaitei vardu Žemyna. Lengvai prisegamas ryškus LED šviečiantis-blyksintis pakabukas neleis Jūsų gyvūnui. Informacija dėl įmonės vardo pasikeitimo į UAB "Eurobiuras".


Kario identifikavimo žetonai su teksto iškalimu - Kariškų žetonų komplektą sudaro: 2 žetonai, 2 grandinėlės (60cm ir 10cm), guminiai apvadėliai. Nedidelis ir elegantiškas pakabukas tiks nešioti ant plonos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...