2017 m. vasario 15 d., trečiadienis

Palinkejimai sveciams

Palinkejimai sveciams Gairės: Jubiliejaus palinkėjimai, Jubiliejaus tostai, Palinkėjimai jubiliejaus proga. Kvietimai, stalo kortelės ir palinkėjimai. Dėkui už prisiimtą atsakomybę, tapus mūsų sūnelio.

Palinkejimai sveciams
O kiekvienas palinkėjimas, palydėtas meile ir ištartas nuoširdžiai, yra bene geriausia dovana jauniesiems. Už gatvės eismo taisyklių pažeidimą jauna mokytoja pateko į teismą. Medus - dovanėlė svečiams ir palinkėjimų knyga. Trumpi, ilgi, gražūs krikštynų sveikinimai ir palinkėjimai.
Palinkejimai sveciams
Svečių palinkėjimai ant medžio.


Atrinkome geriausius sveikinimus krikštynų proga. Visu pirma reikia prasiusti kazkaip sveciams ta knyga, o tik po to iteikti jauniesiems. Artėja jūsų draugų, giminaičių, bendradarbių ar vaikų vestuvės, o jūs nežinote, kokį palinkėjimą jiems užrašyti atvirutėje? Kai kurie atvirutes perka su jau. Tai gal ir puikus būdas kaupti prisiminimus, tačiau kartais svečiams pritrūksta žodžių, palinkėjimai kartojasi, o likę tušti knygos lapai taip ir lieka. Išsaugokite gražiausius palinkėjimus, skirtus JUMS, brangūs jaunavedžiai! Palangoje atidaryta "Linkiu" siena bei šviesos spektaklis ant.


Dovanėlė PALINKĖJIMAS - simbolinė ir nuoširdi dovana, kuri pradžiugins iškilmingos šventės (krikštynų, vestuvių proga) svečią.

Palinkejimai sveciams
Ačiū svečiams už už šiltus palinkėjimus! Sveikinimai, SMS žinutės, atvirukai. Karibų vakarėlio akimirkos, svečių palinkėjimai ir salone esančių baldų kolekcija. Taigi, kaip įamžinti krikštynų palinkėjimus, kad jie liktų ilgam prisiminimui? Tad jei norite, kad visų krikštynų dalyvių sveikinimai ir palinkėjimai atsidurtų vienoje vietoje, kartu su krikštynų nuotraukomis bei. Dar vienas variantas - svečiams parašyti palinkėjimus ar patarimus ties savo nuotrauka. Galite jas iš svečių susirinkti iš anksto dar prieš šventę arba turėti foto.


Kalbos turi tam tikras funkcijas: nuotakos tėvas kalba pirmas ir pasveikina jaunuosius; jaunikis padėkoja svečiams ir pasveikina pamerges; vyriausiasis pabrolys. Gimtadienio palinkėjimai ir sveikinimai, linkėjimai gimimo dienos proga.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...