2017 m. vasario 28 d., antradienis

Pasitikrinti psd

Pasitikrinti psd Pasitikrinti, ar asmuo yra draustas PSD, galima ir Valstybinės ligonių. Asmens kodas; arba; DIK; Tam, kad užbaigtumėte užklausą, įveskite tekstą iš paveiksliuko ir paspauskite sutikimo. Tiek pat liko ir laiko, per kurį dar galima deklaruoti išvykimą iš Lietuvos, pateikiant gyventojo pajamų mokesčio deklaraciją už praėjusį laikotarpį. Jeigu esate registruotas kaip Draudėjas(ne apdraustasis), t. Jeigu žmogus nėra draustas PSD, tuomet minėtos išlaidos turi būti. Tokiu atveju pasitikrinti labai lengva apsilankius Valstybinės ligonių kasos. DIK), gali pasitikrinti, ar yra apdraustas privalomuoju sveikatos draudimu.

Pasitikrinti psd
Vasario pradžioje privalomojo sveikatos draudimo (PSD) įmokos bus išieškomos priverstiniu būdu, jei skolininkai.


Privalomojo sveikatos draudimo (toliau - PSD) įmokas nuo 2016-01-01 administruoja SoDra, todėl gyventojai už laikotarpius nuo 2016-01-01 PSD. Lietuvos bankas siūlo gyventojams naują paslaugą - pasitikrinti savo kredito istoriją. VMI ragina pasitikrinti, ar neturite mokesčių skolos. GPM) ar privalomojo sveikatos draudimo (PSD) įmokų, tai padaryti artimiausiu. Nuo 2017-ųjų sausio „Sodra“, sudarydama PSD skolininkų sąrašus ir vykdydama priverstinį skolų išieškojimą už 2016 metus, vadovausis tik. PSD įmokų, rizikuoja patirti nemažas.


Situacija tokia, kad skolos, tikriausiai, prisikaupę už 2 metus ar panašiai. Tikriausiai" todėl, kad nei manęs kas ieškojo, nei aš pats kokių nors. Abejojantiems savo draustumu VLK primena, kad jį pasitikrinti galima VLK svetainės. Be to, VLK primena, kad pasitikrinti savo draustumą privalomuoju sveikatos. Norintiesiems įsitikinti savo draustumu VLK primena, kad pasitikrinti, ar esate apdraustas PSD, galima VLK svetainės senaversija. Sveikatos priežiūros paslaugų teikimas nutrūkus PSD. Jeigu nenorite deklaruoti išvykimo galite. Ar deklaracija apie išvykimą yra pateikta galima patikrinti Gyventojų registre arba.


PSD), bei ūkininkus, užsiimančius individualia. Valstybės lėšomis PSD draudžiamųjų grupei, kuriai nereikia mokėti įmokų. Net filmuką sukūrė :) Daugiau informacijos:.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...