2017 m. vasario 15 d., trečiadienis

Piktas zaidimas

Piktas zaidimas Plėsk savo blogio imperiją, spęsk spąstus herojams ir užvaldyk pasaulį! Kopijuoti turinį galima tik gavus administratoriaus sutikimą. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.

Piktas zaidimas
Didžioji ferma - puikus žaidimas, kuriame prižiūrėsi savo nuosavą fermą. Piktame žaidime" jūs valdysite savo susikurtą veikėją ir galėsite keliauti ir vykdyti įvairias. Empire - šaunus nemokamas strateginis žaidimas.


Okeanija - tai smagus žaidimas, kuriame kartu su draugais patirsi daugybę nuotykių.

Piktas zaidimas
Nemokami zaidimai online, flash, atsisiųsti nereikia. Pikto Paukščiai žaidimai Žaidimas Žaisti piktą paukščius žaidimas internete. Angry Paukščiai tikriausiai yra labiausiai populiarus žaidimas šių dienų. Jūsų kaimynai labai pikti žmonės, ir kiekvienai progai, bando pradėti didžiulį skandalą. Piktas kaimynai (Angry Neighbors) internete. Lineage“ tapo pirmuoju MMORPG žaidimu perkopusiu 300 tūkst.


Robotų žaidimas kuriame robotai stato savo tvirtoves - Strateginis žaidimas. Zaidimas; pl rungtynės; sporto rūšys 2 bot. Aš – piktas ir bjaurus, blogas žmogus, sėdžiu tamsiame bunkeryje ir ruošiu.

Piktas zaidimas
Stalo žaidimų, radijo bangomis valdomų modelių ir kitų laisvalaikio pramogų el. Teigiama, kad žmogų nuramina, jo gyvenimą įprasminą koks nors pomėgis. Didelis pasirinkimas, gera kaina, nemokamas pristatymas.


Jautiesi piktas – griebi aliejinius dažus, teptuką ir visas negatyvias. Pavyzdžiui, paprašyti žaislo, o ne atimti, pasakyti, kad esame pikti, o ne mušti. Jei „žaislų“ kalba agresyvi, grubi ir pikta, tai gali būti ne tik žaislo rolės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...