2017 m. vasario 15 d., trečiadienis

Pimpačkiukai filmas 2

Pimpačkiukai filmas 2 Nemokami filmai bei serialai online be registracijos, naujausi nemokami filmai, ziureti filma online, siustis. Daug veiksmo, netgi drastiško – pvz. Filme „Bjaurusis aš 2“ kai kurie pimpačkiukai ne savo noru ims remti blogio. Bjaurusis aš“ – nepaprastas filmukas, skirtas ne tik vaikams, bet ir visai šeimai. Filmai, serialai, animacija, online. Režisierius: Ricardo Curtis Aktoriai:. Lietuvių kalba, profesionalus įgarsinimas.

Pimpačkiukai filmas 2
Monstrų viešbutis 2 - Hotel Transylvania (2015).


Mažieji geltoni padarėliai Pimpačkiukai, tarnavę Gru filme „Bjaurusis. Nors filmas pasakos istorija dar daug metų prieš Gru, jis šiame filme taip. Dorovės sergėtojai perkrikštijo animacinio filmo herojus. Kiekvienas animacijos mėgėjas žino, kas yra pimpačkiukai. Filmo siužetas žiūrovą nukels į spalvingą pasaulį, kuriame iš plastiko sukurta aplinka keičiasi vos. Filmas anglų kalba, su lietuviškais subtitrais.


Tik pažiūrėjęs filmą supratau, kodėl nebe pimpačkiukai, o pakalikai. TV 1000 Premium kanalu visame pasaulyje numylėti pimpačkiukai!

Pimpačkiukai filmas 2
Seniai seniai Žemėje gyveno geltoni vienaląsčiai organizmai, pakalikai, dar žinomi kaip pimpačkiukai, tarnavę įvairiausiems niekingiems valdovams nuo. During the end credits, snapshots of behind the scenes of the film are shown. Neseniai kino teatrus pasiekęs filmas "Pakalikai" visame pasaulyje sukėlė tikrą beprotybę. Pimpačkiukai (o ne Pakalikai) psichologiškai palūžo.


Animacinio filmo herojai sužavėjo ne tik vaikus, bet. Despicable Me (2010) ir Despicable Me 2 (2013). Filmas tikrai galvos neapsunkinantis, todėl neverta leistis į kiekvieną detalę, kaip jie. Tai atskira dalis, sukurta remiantis "Bjaurusis Aš" bei "Bjaurusis Aš 2" filmais. Visa filmo apžvalga bei pakalikų istorija - jau šiame straipsnyje! Kino darbuotojai minions rado lietuvišką atitikmenį - pimpačkiukai, kuris išties.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...