2017 m. vasario 12 d., sekmadienis

Pirštininės lėlės

Pirštininės lėlės Pirštininės lėlės vaidinti, vaiko kūrybiškumui ugdyti. Pasakų herojų lėlės, profesijų, šeimos narių pirštininės lėlės vaikų vaidinimams. Emocijų lėlės per žaidimą leis suprasti vaikus ir mokyti tinkamai išreikšti jausmus, juos atpažinti.

Pirštininės lėlės
Išsiuvinėtos pirštininių lėlių veidukų išraiškos perteikia 5. Darbo pavadinimas ,,Teatrinės-pirštininės lėlės”. Mūsų sukurtos įvairių "profesijų" pirštininės lėlės skatina vaikus svajoti tai, kuo jie norėtų būti užaugę, leidžia įsijausti pabūti nors trumpam tam tikros profesijos. Taip pat įgyja socialinių ir emocinių įgūdžių.
Pirštininės lėlės
Vaikai išmoksta dalintis savo žaislais.


Tai pirštininės lėlės, atspindinčio 8 jausmus. Kartu su vaiku papuoškite lėles rinkinyje pateiktomis priemonėmis. Renginio metu vaikai turėjo galimybę individualiai kurti, jų rankose atgijo pirštininės lėlės. Kūrybiniame užsiėmime prieš vaikams pradedant. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tai tik nuoširdžių lėlių, kurios yra pagamintos iš medžio, skudurų. Europoje buvo uždraustos lėlės-marionetės ir pirštininės lėlės. Lazdelinių lėlių galūnės yra ilgos ir. Sudaro: 4 pirštininės lėlės, kurios pristato skirtingas profesijas: mediko, policininko, ugniagesio, virėjo.


Pirštininės lėlės
Gali būti naudojama pažintinei, kūrybinei kompetencijoms. Jame kaupiamos iliustruotos pasakų knygos, teatrinės lėlės – pasakų veikėjai: marionetės, pirštukų, pirštininės, lazdelinės lėlės ir kt. Juos mažyliai pamatė pirmą kartą gyvenime. Todėl daugelis verkšleno, gūžėsi, glaustėsi prie mamų. Bet štai virš širmos pasirodė pirštininės lėlės: Kalėdų senis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...