2017 m. vasario 12 d., sekmadienis

Prekinio zenklo registravimas europos sajungoje

Prekinio zenklo registravimas europos sajungoje Jeigu prieš paduodami paraišką atliksite ženklų, galinčių prieštarauti jūsų ženklui, paiešką, sutaupysite laiko ir pinigų. ES agentūroje Vidaus rinkos derinimo tarnyboje. Su UAB Juriscon prekių ženklo registravimas - kur kas paprastesnis ir greitesnis. Mūsų kontora: 1) suteiks išsamią konsultaciją prekės ženklo registravimo, patentavimo. Lietuvoje, ES ir kitose valstybėse;. Kam dar į kokias firmas kreiptis? Mes patys susitvarkėm, jau gavom patviritinimą ir po trijų mėnesiukų jau turėsim oficialų firmos logotipą.

Prekinio zenklo registravimas europos sajungoje
Nacionalinė ženklų registracija – apima du pagrindinius prekių ženklų.


LR Valstybiniam patentų biurui bei ženklo registravimą. Konsultacijos prekės ženklo registravimo klausimais. Europos Sąjungos valstybėje narėje, ir užsienio valstybių juridiniai asmenys. Bendrijos prekių ženklo, kuris galioja visoje ES teritorijoje, registravimui. Tačiau kaip prekinį ženklą apsaugoti tarptautiniu mastu? Išnagrinėti prekių ženklo teisinę apsaugą ES;.


Kas yra geografinė nuoroda ir kuo ji skiriasi nuo prekių ženklo? Ar, registruojant prekių ženklą užsienyje, galiu gauti prekių ženklo registravimo išlaidų.

Prekinio zenklo registravimas europos sajungoje
Mokesčių už pramoninės nuosavybės objektų registravimą įstatymas. Prekės ženklų registravimas - Kodėl įmonė turėtų įregistruoti savo prekių ženklą? Valstybinis patentų biuras nutarė neregistruoti prekės ženklo „Keulė rūkė. Prekių ženklų registravimo taisyklės.


Tačiau maitinimo veiklą vykdanti bendrovė jį registravo ES ir teigia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...