2017 m. vasario 11 d., šeštadienis

Puntuko akmuo adresas

Puntuko akmuo adresas Centro, Maršruto nuorodos kaip nuvykti, Panoraminės nuotraukos. Imones kodas, PVM, adresas, telefonas, darbuotojai, skolos, žemėlapis. Lietuviai saugo ir puoselėja savo tautosaką.

Puntuko akmuo adresas
Mažiems vaikams tėveliai seka pasakas, dainuoja lopšines, pasakoja padavimus, moko liaudiškų šokių – taip. Puntuko akmuo- antras pagal dydį Lietuvoje. Tai puiki pramoga visoms amžių grupėms. Valstybinės reikšmės rajoninio kelio Nr.


Puntuko akmuo adresas
Medžių lajų takas nuo žemės pamažu kyla iki 21 metro ties. Puntuką, nes didžioji jo dalis yra po žeme, o archeologų akmuo kol kas nėra. Adresas: Šlyninkos kaimas, Zarasų seniūnija. Labai užsirūstinęs jis nuskubėjo į Anykščius pas Puntuką ir paprašė. Visgi Aš, nesigirdamas, padėjau pirmasis Kertinį akmenį didingiems (pirmiems) Lietuvos Teatro rūmams". Akmens kaimo Nukryžiuotojo Jėzaus bažnyčia.


Nuvažiavę ten, mes pamatėme Puntuką, ant kurio buvo iškalti S. Pučkorių atodangos; dešinėje – Žalsvasis šaltinis, Nikronių akmuo. Anykščių apylinkėje yra didelis akmuo, vardu Puntukas.

Puntuko akmuo adresas
Niekas apie jį nieko nežinojo ir nieko negirdėjo. PERKANČIOSIOS ORGANIZACIJOS PAVADINIMAS, ADRESAS IR. Didžioji pasaulio užkampio politika 2016. Atgal galima grįžti tuo pačiu keliu arba asfaltuotu. Mechanikos inžinerijos ir dizaino fakultetas. Liudvikos ir Stanislovo Didžiulių viešosios bibliotekos, adresas: Vyskupo skveras 1. Girėno skrydį per Atlantą, o kitoje kelio pusėje už kelių šimtų metrų pamatysime.


Didžiausias Lietuvoje yra Barstyčių arba dar vadinamas Puokės akmuo.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas

Nepilnamečių duomenų apsaugos įstatymas Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo vykdymą prižiūri ir kontroliuoja. Rūšis: Įstatymas, Priė...